Vader Thijs Römer sorteert voor op grote comeback: ‘Tweede kans!’

Peter Römer, de vader van Thijs Römer, hoopt dat zijn zoon na het uitzitten van zijn straf gewoon weer kan gaan acteren in films en series. “Zo’n zaak moet worden afgerond.”

Peter Römer en Thijs Römer © MAX

Thijs Römer heeft zich uitzonderlijk smerig gedragen. De acteur is veroordeeld voor het online misbruiken van minderjarige meisjes en moet daarvoor een maand lang de bak in. En als hij vrij is uit de gevangenis? Dan moet hij volgens zijn vader Peter Römer gewoon weer vrolijk kunnen gaan acteren in allerlei grote films en series.

Tweede kans

Het misbruiken van jonge meisjes moet het Nederlandse publiek ook een keer achter zich kunnen laten, vindt Peter. “Op een gegeven moment moet zo’n zaak worden afgerond. We hopen dat Thijs daarna de kans krijgt door te gaan. Hij is een man met veel talenten, dus ergens zal hij zijn weg wel weer gaan vinden. Iedereen verdient een tweede kans.”

Hoe gaat het nu met Thijs? Hij vervolgt in de Story: “Wat zal ik zeggen? Thijs is bezig om te zorgen dat hij op een gegeven moment weer door kan. Maar hij ziet zijn toekomst niet heel zonnig. Het is zoeken… Maar ik heb vertrouwen in Thijs, en uiteindelijk zal hij zijn leven weer gaan oppakken.”

‘Blijft je kind’

Peter blijft achter Thijs staan. “Er is geen recept voor de wijze waarop je hier als vader mee om moet gaan. Je moet gewoon iedere dag wakker worden, doorgaan en hopen dat het op een gegeven moment voorbij is en de boel afgerond kan worden. Ik heb privé een enorm rotjaar. Maar het gaat naar omstandigheden best goed met me.”

Hij besluit: “Het leven gaat door. Het contact met Thijs is goed. Het blijft je kind, hè.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thijs Römer straks gewoon weer op tv en in de bioscoop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen