René van der Gijp zal Özcan Akyol niet missen als hij stopt met VI

René van der Gijp zal Özcan Akyol niet missen als hij besluit om te stoppen als tafelheer in Vandaag Inside. “Sorry, maar ik ben nu heel eerlijk. Wel of geen Eus, dat is aan hem.”

René van der Gijp en Özcan Akyol © SBS

De liefde tussen Özcan Akyol en de mannen van Vandaag Inside lijkt echt abrupt ten einde te zijn gekomen. Dat rare gedoe rondom het ‘brulfilmpje’ van Matthijs van Nieuwkerk heeft ogenschijnlijk tot een vertrouwensbreuk geleid. De VI-heren kunnen het inmiddels ook niet meer volgen en ze vinden bovendien dat hij zijn beste vriend genaaid heeft.

Eus komt niet

Özcan zou eigenlijk vanavond aanschuiven bij VI, maar dat optreden heeft hij vanwege hun meningsverschil afgezegd. “We hebben er zin in of niet?”, merkt Wilfred Genee gisterenavond op in de talkshow op SBS 6.

René daarop: “Ja, natuurlijk hebben we er zin in! Eus komt niet morgen! Hahaha.”

Wilfred: “Nee, Eus komt niet morgen, die is er niet bij! Nee. Hahaha. Vrijdag?”

René: “Nee, ja, ook niet.”

Wilfred: “Maandag?”

René: “Daar is hij nog over aan het nadenken!”

In de vingers

Tafelgast Angela de Jong vindt Eus onhandig. “Ik denk dat hij zichzelf een beetje in de vingers heeft gesneden door iedere keer ergens te zitten en dan een heel klein beetje te vertellen en misschien net niet het hele verhaal, maar ik geloof ook niet dat Eus zich onder druk heeft laten zetten door Suzanne Kunzeler. Dat vind ik helemaal niks voor hem.”

Johan Derksen daarop: “Weet je wat ik ook niks voor Eus vind? Roepen in een talkshow dat er een schandaalfilmpje is en dat filmpje is er niet. Een schokkend filmpje met een woedende Matthijs.”

Angela: “Doordat hij er zo ontzettend vaag over blijft is het zo’n dingetje geworden.”

Vier man

Wilfred Genee denkt dat Eus zich wel erg laat kennen. “Ja, maar hij had er toch beter even kunnen gaan zitten? Dan was hij ervan af geweest.”

Angela: “Ja, tenzij je dan niet antwoord kan geven op alle vragen. Mijn theorie is dat hij maar heeft gezegd dat het uit die documentaire komt om ervan af te zijn.”

Eus heeft tegen René gezegd dat er een anti-Matthijs-clubje zou rondlopen dat geheim materiaal achterhoudt. Gijp: “Vier man en een werkte bij Op1, zei hij. Hij zei tegen mij dat alle vier nog hier op het Mediapark werken waarvan een bij Op1 en dat hij daar nog regelmatig contact mee heeft. Ik weet het ook niet, joh.”

Gijp keihard

Het lijkt erop dat René inmiddels wel klaar is met Eus. Hij heeft aan RTL Boulevard wel een héél merkwaardige reactie gegeven, vertelt Luuk Ikink. “We dachten: hij zal het wel jammer vinden dat Eus niet komt, maar hij zegt het volgende.”

René heeft de showrubriek laten weten: “Sorry, maar ik ben nu heel eerlijk. Om gasten heb ik me nog nooit druk gemaakt. Ooit zei Michel van Egmond: hang een winterjas op die stoel en het programma gaat ook vrolijk door. Dus wel of geen Eus, dat is aan hem.”

Tv-kenner Rob Goossens concludeert: “Eus zal zich vast heel erg gewaardeerd voelen nu…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Özcan Akyol missen als hij stopt met Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen