Zwangere Bibi Breijman gebasht: ‘Misselijk? Wat een aanstellerij!’

Bibi Breijman wordt op een ongekend harde wijze gebasht door Yvonne Coldeweijer, een van de invloedrijkste opiniemakers in de Nederlandse media. “Wat een aanstellerij zeg!”

Bibi Breijman © YouTube

Waylon roept de hele tijd dat hij allemaal erectieproblemen heeft, maar tegelijkertijd is zijn vriendin Bibi Breijman om de haverklap zwanger. En als Bibi zwanger is volgen er steevast berichten over de extreme misselijkheid waarmee ze kampt als ze in verwachting is. Ze lijdt namelijk aan hyperemesis gravidarum, ook wel HG genoemd.

Bibi staat er

Door het extreme braken is ze alleen al tijdens haar huidige zwangerschap meermaals opgenomen. Toch was Bibi laatst aanwezig op de première van de film Verliefd op Bali. “Ik had nooit gedacht dat ik hier kon staan vandaag. Het was niet een makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet en je krijgt superveel steun”, zei ze daar.

Aan haar zijde vertelde Waylon voor de camera van RTL Boulevard: “Het is verschrikkelijk om daarnaast te staan en om dat te zien, omdat je echt niks kan doen behalve datgene waar zij om vraagt. Dus ik vind het nog steeds moeilijk om daar… Het is ook pas net weer omgedraaid of zo. Je bent acht, negen weken lang in een soort van rush.”

Terminaal ziek

Kan Bibi nog wel genieten van het leven? “Oh jawel hoor. We genieten gewoon elke dag. Als je het moeilijk hebt, dan brengt dat je juist ook weer heel erg dicht bij de kern.”

Wát een aanstellerij, vindt haar aartsvijand Yvonne Coldeweijer. “Ze doet net of ze terminaal ziek is die meid, doe even normaal! Dit kan echt niet”, briest ze in haar podcast De Juice Show.

Co-host Mark Koster is het eens: “Maar weet je hoe lang dit item duurt? Het gaat nog door hè? Het gaat maar door.”

Net op tijd

Yvonne denkt dat Bibi overdrijft. “Weet je, het kan gewoon niet. Wat toevallig dat ze dan ook nu weer beter is terwijl ze moet optreden. Dat is ook wel heel fijn. Gelukkig maar. Net op tijd genezen.”

Mark: “Denk jij dat zij Anna Nooshin kan overtoepen in aanstellerij?”

Yvonne: “Ik dacht wel dat Annanoes de kroon spande, maar dit… Nee, dit kan echt niet. Dit gaat echt veel te ver. Omdat die meid misselijk is! Met haar sonde in haar neus.”

Superkut

Die extreme misselijkheid van Bibi is toch ook wel heftig? Yvonne: “Dat is gewoon dat je moet spugen als je zwanger bent. Ja, oké. Oké. Je moet heel de dag kotsen. Superkut. Heel kut.”

Mark: “Ja, ik heb nooit gebaard, maar het leek mij ook een beetje alsof we in de derde wereldoorlog terecht waren gekomen.”

Yvonne: “Sorry, maar al die posts en dan die sondevoeding in haar neus. Dat je dat schaamteloos zo plaatst.”

Tandje minder

Bibi haalt wel héél graag de publiciteit met haar ellende, meent Yvonne. “Ook allemaal Q&A’s erover houden hoe je daarmee moet omgaan en zo. Een tandje minder hoor, Boulie. Zeg gewoon: ‘Hé, wat vervelend dat je zo misselijk was. Gaat het weer?’ En dan zij: ‘Ja, ik sta er weer.’ En dan doorlopen.”

Ze besluit: “Maar goed, Bibi, alsjeblieft. Hier is je sticker. We hebben gezien dat je heel ziek was en arme jij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Bibi Breijman een relevante BN'er?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen