‘Bibi Breijman vertoont Rachel-achtige trekjes, straks badslippers?’

Bibi Breijman is haar carrière echt op een héél rare manier aan het vormgeven. Ze wil nu furore maken met het verhaal van Waylons slappe willy. “Komt ze straks ook nog met badslippers?”

Rachel Hazes en Bibi Breijman © RTL

De mensen hadden het nét allemaal een plekje gegeven, maar nu rakelt Bibi Breijman de hele boel weer op… Bijna anderhalf jaar na de rel over het schaamteloze vreemdgaan van haar liefje Waylon, komt ze nu ineens met allerlei boeken en singles over dat bedrog. Critici vragen zich één ding af: waarom in hemelsnaam? En wat vindt hij er zelf van?!

Slappe willy

Het kan niet anders dan dat het pijnlijk is voor Waylon dat dit uitgerekend door Bibi allemaal weer wordt opgerakeld. Het excuus voor zijn vreemdgaan was namelijk een beetje gênant: hij had last van een slappe willy en wilde uittesten of dat door Bibi kwam. Je moet het hem nageven: creatievere excuusjes voor vreemdgaan hebben we zelden gehoord.

Hoe dan ook: dat slappe-wortelcircus van Bibi gaat gepaard met allerlei interviews in de media. En daarin geeft ze Yvonne Coldeweijer steeds de schuld van alle ellende. Hoewel zij het vreemdgaan van Waylon niet eens bekend heeft gemaakt, heeft ze er uiteindelijk wel veel juice over gebracht. “Door haar stopte mijn borstvoeding!”, roept Bibi.

Yvonne reageert

Een vrij potsierlijke beschuldiging. Wat vindt Yvonne daarvan? Ze reageert in De Juice Show: “Tjongejongejonge. Had je gezien? Dan had ze weer geen borstvoeding meer kunnen geven door mij. Die meid… Dat is toch erg allemaal? En ze zat ook al aan… Ehhh, aan de oxy. Dat zijn denk ik kalmeringstabletten ofzo.”

Yvonne vindt dat Bibi eens moet stoppen met haar mediacircus. “Hoe lang zal Bibi nog doorgaan, is de vraag. Mensen weten het nou wel, denk ik hoor. Het begint ook te irriteren.”

Badslippers

Wat vindt Yvonne van die liedjes die Bibi maakt over dit hele drama? “Dat slaat natuurlijk helemaal niet aan. Dat is natuurlijk een soort K3 on steroids ofzo. Nee, dat is niks.”

Ze begrijpt er sowieso niets van waarom Bibi met een muziekalbum en een boek over het vreemdgaan komt. “Nou, het is net Rachel. Nog even en dan komen er badslippers met een p**mel erop! Slappe p**mel bij de Lidl! Slappe Willy!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bibi Breijman sympathie opwekt met haar slappe-wortelcircus?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen