Bridget kotst op Evert na pushen Bibi: ‘Ze is zés weken zwanger!’

Bridget Maasland vindt het verwerpelijk dat Bibi Breijman door Evert Santegoeds is gepusht om in zo’n vroeg stadium haar zwangerschap bekend te maken. “Na slechts zés weken!”

Bridget Maasland, Bibi Breijman en Evert Santegoeds © SBS 6

Veel stelletjes houden hun zwangerschap geheim tot na de twaalfde week, omdat 80 procent van de miskramen plaatsvindt in het eerste trimester. Privé-baas Evert Santegoeds heeft daar echter geen boodschap aan: die plaatste gisteren groot op de cover van weekblad Privé dat Bibi Breijman in verwachting is van haar derde kindje.

Zes weken

Bibi zag zich daardoor genoodzaakt om haar zwangerschap bekend te maken op Instagram. Walgelijk, vinden ze het bij RTL Boulevard. “Ze is nu zes weken zwanger. Ze had het graag nog even bij zichzelf willen houden en bij haar kinderen, maar dat is haar niet gegeven”, zegt presentator Luuk Ikink.

De reden? “Evert Santegoeds vond het nodig om het naar buiten te brengen in Privé. Ik weet ook niet precies waarom. Hij wilde niet langer wachten.”

Bridget walgt

Bridget Maasland kijkt vervolgens vol walging. Het is duidelijk dat ze kótst op Evert. Collega Aran Bade: “Dat vind ik echt… Dat kan echt niet.”

Luuk: “Nee, het is bizar.”

Evert zelf vindt het verdedigbaar, laat hij weten in Shownieuws. “Er zijn mensen die zeggen: mag je dat schrijven in zo’n vroeg stadium? Maar de afgelopen dagen heeft ze het zelf tegen mensen verteld en als je het tegen één zegt, dan zegt die het weer tegen twee en dan gaat het op een gegeven moment wel heel hard.”

Privékringen

Presentatrice Dyantha Brooks is daar kritisch over. “Maar goed, Evert, in privékringen is natuurlijk totaal anders dan het op een cover zetten. Ik vind het nogal wat als iemand zwanger is om dat te publiceren.”

Evert: “Ja, maar dat is wel ons werk en dat hebben we altijd gedaan.”

Dyantha: “Zijn er geen ongeschreven regels voor?”

Evert: “Nee, ja, ongeschreven regels, maar als je er zelf mensen van op de hoogte brengt, dan weet je dat het gaat rondzingen.”

Ouders

Collega Sandra Schuurhof vindt het ongepast. “Ja, misschien je ouders, dat is toch iets anders lijkt me.”

Evert: “Ik wil niet zeggen dat de ouders het mij verteld hebben, maar er waren mensen in het vak die het wisten.”

Sandra: “Het is wel heel pril, hè, die zwangerschap?”

Als Evert haar afkapt, merkt Dyantha op: “Wij vinden daar wat van, Sandra.”

Sandra: “Ja, wij vinden daar wat van.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen