Bibi Breijman vindt geen gehoor bij Yvonne: ‘Tol van de roem!’

Bibi Breijman sorteert geen effect met haar oproep aan de juicekanalen om te stoppen met roddelen over haar en haar vent Waylon. De juicekoningin gaat gewoon door met haar bijtende juice

Yvonne Coldeweijer, Waylon en Bibi Breijman © Instagram, YouTube

Ze waren ooit vriendinnen, maar nu staan ze lijnrecht tegenover elkaar: Bibi Breijman en Yvonne Coldeweijer. Waar Bibi boos over is? Dat Yvonne vorig jaar een pittige mening had over het vreemdgaan van Waylon, dat Yvonne overigens niet zelf heeft onthuld. Bibi’s boosheid kwam pas later: eerst belde ze urenlang met Yvonne om naar alle details te vragen.

Waar ligt de grens?

En waar Yvonne pissig over is? Dat Bibi dus wel urenlang bij haar aan de telefoon hing, maar haar vervolgens in de media aanwijst als de bron van al het kwaad. Bibi moest door Yvonne aan de oxazepam, haar borstvoeding stopte door Yvonne. Yvonne heeft zeg maar nog net niet de schuld gekregen van het vreemdgaan van Waylon.

Nu er wederom juice over Waylon naar buiten is gekomen – en wederom niet via Yvonne, maar via het juicekanaal Juice Channel – is Bibi in alle staten. “Waar ligt de grens? Hou hier mee op en laat mijn gezin met rust. Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens”, schreeuwde Bibi van de week op haar Insta.

Geen gehoor

Helaas vindt Bibi geen gehoor bij Yvonne, want de juicekoningin plaatst nu een-op-een de zéér scherpe reacties door die kijkers onder een post van RTL Boulevard plaatsen. “Misschien kan je er nog een boek over schrijven”, bijt ene Wen Bibi toe. Nouschka: “En ze heeft het niet gehad met haar man? Oké. 😂”

Sten: “Misschien dan zelf eens stoppen met het vreemdgaan van je vent gebruiken om in the picture te blijven. 😂”

En Anne-Wil: “De grens? Als je er zelf flink aan verdient, dan heb je die zelf ook niet. 🙈”

Heftige reacties

De vernietigende reacties over Bibi onder de Boulevard-post die Yvonne doorzet gáán maar door. Stephanie: “Blijven kansloze figuren die Waylon en Bibi.”

Wendy: “Wel in de bladen e.d willen staan als het uitkomt.”

Esther: “Lijkt wel of ze het allemaal goedkeurt wat die kerel van haar allemaal uitvreet.”

En Eve: “Ze kan beter met haar sociale media stoppen. Dan wordt de aandacht een stuk minder.”

Tol van roem

Branki vindt dat Bibi het zelf uitlokt. “Nu het geen verdienmodel blijkt te zijn voor haar, wil ze dat het stopt. Ik gun haar een rustige zwangerschap, maar dit heeft ze ook wel aan zichzelf te danken.”

Nikita: “Maar je hebt zelf maandenlang in elk interview het naar boven gehaald, terwijl de meesten het allang weer vergeten waren…”

En Jasomeno: “De tol van roem. Maar als iemand zich gedraagt valt er weinig juice rond te strooien…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Bibi Breijman labiel overkomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen