René van der Gijp vindt ‘meisje’ Anita Witzier aansteller: ‘Hysterica’

René van der Gijp vindt dat Anita Witzier zich behoorlijk aanstelt door een 32 jaar oud verhaal op te rakelen over haar tijd bij het productiebedrijf van John de Mol. “Ze is een hysterica!”

Anita Witzier en René van der Gijp © NPO, SBS

Anita Witzier stelt dat ook zij slachtoffer is geweest van een onveilige werkomgeving in de televisiewereld. Wanneer? 32 jaar geleden. Ze maakte toen op locatie items voor de Staatsloterijshow, maar werd tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door een ander en hoefde niet meer terug te keren. En niemand die haar daarover uitleg gaf.

Meisje Witzier

Het is wel héél lang geleden gebeurd, vindt Wilfred Genee. “Hoe werkt dat met grensoverschrijdend gedrag? Tot wanneer gaat dat terug, René, weet jij dat? Gaat dat over tien, twintig of dertig jaar?”, zegt hij in Vandaag Inside.

René van der Gijp: “Ik zat gisteren naar dat meisje te kijken, hoe heet ze ook alweer? Ja, Anita Witzier. Die was 32 jaar geleden…”

Johan: “Ja, die wou ook nog even een duit in het zakje doen.”

Hysterica

Dit is echt overdreven, vindt René. “Gossimijne joh.”

Johan: “Hysterica.”

René: “Ja, hysterica.”

Johan: “Dat was erg zeg.”

René: “Nou, nou. Ze is zwanger geworden, toen wilde ze weer haar werk oppakken en toen ging ze mensen opbellen en die namen niet op. Nou, dan weet je genoeg. Hahahaha. Die zijn klaar met haar! Als ik zes keer De Mol bel en hij neemt zes keer niet op, dan denk ik: laat maar gaan!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anita Witzier klaagt over een conflict met haar werkgever van 32 jaar geleden. Overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen