Claudia de Breij hard aangevallen na dreigement: ‘Hou je waffel!’

Claudia de Breij wordt behoorlijk hard aangevallen na haar dreigement om meer gevallen van grensoverschrijdend gedrag te openbaren. “Óf gooi het naar buiten óf hou je waffel!”

Claudia de Breij © RTL

Het stoort Claudia de Breij ontzettend dat bepaalde mensen zo bagatelliserend reageren op de schokkende uitkomsten van het rapport-Van Rijn. “De reactie van bepaalde mannen op het rapport-Van Rijn is zó gênant dat ik de verhalen die ik zelf heb meegemaakt maar even bij me houd”, schrijft ze in een inmiddels verwijderd bericht op Threads.

‘Hou je waffel!’

Wat ze daar precies mee bedoelt en wat ze dan heeft meegemaakt is niet duidelijk. Met zo’n geheimzinnig dreigement schiet je dus echt helemaal niets op, vindt Privé-baas Evert Santegoeds.

Evert valt Claudia behoorlijk hard aan in zijn podcast Strikt Privé: “Dat is ook een bijdrage van Jan K*t, daar kun je ook niets uit opmaken natuurlijk. Het is het zoveelste rumoer wat er op de weg geslingerd wordt, maar ze zegt niks. Óf gooi het naar buiten óf hou je waffel. Wat heeft zij dan weer meegemaakt?”

Vuurtje opstoken

Dit is een misser van Claudia, vindt de hoofdredacteur. “Dit is een bijdrage… Dit slaat helemaal nergens op, dit is het vuurtje verder opstoken en nog meer trouble. Zeg dan wat je wist, zeg dan wat je weet. Het is nu of nooit.”

Hij vervolgt: “Het is net als bij een huwelijk, weet je wel. Als je weet waarom een huwelijk niet gesloten mag worden, dan moet je het nú zeggen in de kerk of voor altijd zwijgen. Dat vind ik met dit soort dingen ook.”

Schateren bij DWDD

Evert lijkt een behoorlijke hekel te hebben aan de cabaretière. Hij lijkt haar ook hypocriet te vinden. “Claudia de Breij haar bijdrage is tot nu toe minimaal geweest en heeft daar ook zitten schateren aan die tafel van De Wereld Draait Door als het haar uitkwam.”

Hij besluit: “Zeg dan wat je weet of hou je waffel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Claudia de Breij haar waffel moet houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen