Patty Brard keihard gebasht door Hofman-broertjes: ‘Hou je muil!’

Patty Brard wordt keihard gebasht door de Tim Hofman-broertjes Rijk en Sam. Ze vinden dat ze haar ‘muil’ moet houden over het kindje van Jorik Scholten en Jaimie Vaes. “Vréselijk!”

Patty Brard en Hofman-broertjes © SBS

Het is volgens Patty Brard buitengewoon zorgwekkend dat het kindje van Jorik Scholten en Jaimie Vaes nog steeds niet praat, ondanks dat Lío inmiddels alweer 4,5 jaar oud is. “Dat kindje praat niet – en ik moet heel goed oppassen wat ik zeg, want ik weet niet waar dat door komt – maar ik denk dat de situatie daar mede debet aan is.”

‘Dat gaat ver’

De situatie tussen Jorik en Jaimie, die continu ‘doorgesnoven’ en ‘dronken’ thuiskwamen, legt Patty uit. En daarmee uit ze stevige kritiek op het ouderschap van de rapper en de influencer.

Belachelijk, vindt Sam Hofman (een van de broertjes van Tim Hofman) het. “Wat ik wel echt vreselijk vind is dat dan media zich gaan bemoeien met de opvoeding van dat kind”, briest hij in de podcast Broers.

Broertje Rijk: “Dat gaat ver. Dat gaat ver.”

‘Hou je muil!’

Sam, die net als zijn broer gewoon wil blijven schelden met kanker, wordt er kotsmisselijk van. “Van: ‘Vind jij dat Jorik en jij dat kind kunnen opvoeden: ja of nee?’ Dan zie je van die polls en dan denk ik echt…”

Rijk: “Zo’n Patty Brard. Hou je muil, joh!”

Sam: “Ja, dat is vréselijk.”

Rijk: “Kijk, die ouders doen allebei fucking veel verkeerd, maar ga niet publiekelijk vragen: kunnen zij een kind opvoeden? Hou je…”

‘Kind gaat het zien’

Sam vindt dat Patty helemaal niet zo moet speculeren op televisie. “Dat kind gaat dat zien. Dat moet je allemaal aan instanties overlaten.”

Overigens is Sam het inhoudelijk wel eens met de kritiek op Jorik. “Ik denk dat hij nog heel veel moet leren.”

Rijk: “Het is gewoon een jongetje.”

Sam: “Ik denk een heel beschadigd iemand. Als je beschadigd bent en je hebt trauma’s, dan moet je er iets aan doen en niet wachten tot het fout gaat.”

Psycholoog

Rijk denkt dat Jorik er bewust voor kiest om niet naar de psycholoog te gaan. “Als hij naar een psycholoog gaat en hij verandert, dan kan dat zijn werk kosten. En bij hem ging het om nogal wat geld.”

Sam: “Ja, kanker, hahaha.”

Rijk: “Ik kan in mijn hele leven nooit meer sympathie voor Jorik krijgen, omdat ik meer weet dan alleen verhalen die nu naar buiten zijn gebracht door vooral hem. (…) Voor zoveel in zijn leven had hij veel meer aan zichzelf moeten doen. Het is volledig zijn fout.”

Autisme

Jaimie begon overigens gisteren in RTL Boulevard weer met modder te gooien naar Jorik. Ze is boos over zijn docuserie en nu kijkt hij volgens haar niet meer om naar hun kind. “Ík zou het maar doen, dat ik zeg: weet je, joh, het zint me allemaal niet zo hoe het gaat met die vader, ik onttrek me even uit mijn rol als moeder. Ja, dat kan natuurlijk niet.”

Tot slot benadrukt Jaimie dat hun zoontje autisme heeft, waarmee ze reageert op speculaties als die van Patty. “Daar praat ik natuurlijk altijd open over, over mijn zoontje die autisme heeft.” En om die reden remigreert ze ook weer naar Nederland: “Na lang zoeken ben ik terechtgekomen bij een onwijs goede stichting. Lío zal daar van start gaan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen