Martien Meiland hekelt kritiek van Angela de Jong: ‘Ze drinkt azijn!’

Martien Meiland kan niet omgaan met de negatieve column van Angela de Jong over zijn inhoudelijk povere programma Chateau Meiland VIPS. “Neem eens rosé in plaats van azijn!”

Angela de Jong, Montana Meiland en Martien Meiland © RTL

Het kan er bijna niet in bij de Meilandjes dat er ook ongelooflijk veel mensen zijn die hen níet leuk vinden. Ze laten op televisie continu een herhaling van zetten zien en daar is een behoorlijke fanschare voor, maar het komt allemaal alláng niet meer authentiek over. Een gilletje hier, een quasi-verbaasde blik daar; het is allemaal erg voorspelbaar.

Uitmelken

Martien Meiland en zijn gezin hebben nu een programma waarin ze BN’er-duo’s interviewen; iets dat ook al tig keer is gedaan op televisie. Is dat misschien wat? Nee, die show is overláden met negatieve recensies en ook ’s lands belangrijkste tv-columnist, Angela de Jong, heeft er een ronduit vernietigend stuk over geschreven.

Angela was gisteren ook opgetrommeld om een reactie op beeld te geven aan RTL Boulevard: “Als ik heel eerlijk ben heb ik met heel veel bewondering zitten kijken, want ik vroeg me al af: hoe erg kun je iets uitmelken?”

Geweldige familie

Het is vooral meer van hetzelfde, sneert Angela. “We hebben ze zien verbouwen, we hebben ze in hun pension gezien en nu zien we gewoon weer Martien Meiland gillen, maar nu heeft hij er twee bekende Nederlanders bij.”

Ze vervolgt: “Er zijn gewoon twee bekende Nederlanders die ‘mogen’ meemaken hoe het is om 24 uur bij die Meilandjes te zijn en daarna kunnen ze zeggen: ‘Het is zo’n geweldige familie! Ze zijn zo leuk en ze zijn zo warm!’”

‘Altijd negatief!’

Hoe gaat Martien met zulke kritiek om? Nou, die kan er dus helemaal niet tegen. “Angela de Jong is bijna altijd negatief, maar dat geeft niet hoor. Ja, als zij daarmee kan leven. In plaats van een fles azijn moet zij gewoon eens lekker een roseetje nemen. Nee joh, maar dat is allemaal prima”, sneert hij.

De Meilandjes zijn dus zo overtuigd van zichzelf dat iemand die hen níet leuk vindt, wel héél zuur moet zijn. Dochter Montana: “Ja, precies. Lekker in het zonnetje. Nee joh, laat lekker lullen. Sommige mensen zijn zo.”

Precies wat Angela over de Meilandjes denkt dus.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien Meiland verwijt Angela de Jong azijn te drinken. Lange tenen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen