Klokkenluider Theo Maassen-zaak: ‘Hij speelt thuis het slachtoffer’

Angela, de ex-minnares van Theo Maassen die geldt als klokkenluider in de rel over zijn vermeende huiselijk geweld, denkt dat hij en zijn vrouw ‘de gelederen hebben gesloten’.

Theo Maassen © NPO

Wát een megarel heeft Angela, de ex-minnares van Theo Maassen, veroorzaakt. Ze geldt als klokkenluider in de zaak over het vermeende huiselijk geweld dat hij zou plegen of hebben gepleegd tegen zijn vrouw Joyce. En ze heeft dan ook flink wat bewijsstukken in handen, namelijk een 120 duizend woorden tellend appgesprek met Joyce.

‘Het gaat goed’

De rel rond Theo gaat maar niet liggen, ook nu Joyce via het management van Theo opeens heeft ontkend dat hij haar een gebroken neus zou hebben geslagen. En dat terwijl Joyce weekblad Privé toestemming heeft gegeven om haar appjes te parafraseren. Wat is hier nou toch aan de hand? Wat denkt Angela er inmiddels van?

Om te beginnen: hoe gaat het met Angela? Ze vertelt in Nieuwe Revu: “In aanloop naar het artikel in Privé heb ik slecht geslapen, maar het gaat nu weer goed met me. Alles is gezegd wat gezegd moest worden en het is op een goede manier gebracht.”

Gelederen gesloten

Denkt Angela dat de vrouw van Theo nu weer braaf naast hem op de bank zit? Ja. “Theo kennende vermoed ik dat hij en zijn vrouw de gelederen hebben gesloten en Theo thuis op de bank zijn wonden likt. Hij zal daar het slachtoffer spelen, iets wat hij altijd doet wanneer hij in een moeilijke situatie terechtkomt.”

En daar weet ze als zijn ex-minnares álles van. “Toen zijn vreemdgaan uitkwam bij Joyce, liep hij huilend door mijn woonkamer, bang dat hij daardoor al zijn vrienden zou verliezen.”

Donker verhaal

Angela herkent zich niet in de beschuldigingen van types als Johan Derksen dat zij Theo in een ellendige situatie heeft gebracht. Dat heeft hij zélf gedaan, vindt ze. “Wat hij heeft veroorzaakt, is chaos en een donker verhaal waarin zijn omgeving vast kwam te zitten.”

Ze besluit: “Als boeddhist chant ik voor hem, zijn vrouw en de kinderen, in de hoop dat ze weer in liefde en werkelijkheid met elkaar kunnen leven. Hopelijk kan Theo met zichzelf in het reine komen nu alles naar buiten is gebracht.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Theo Maassen en zijn vrouw weer in liefde met elkaar kunnen leven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen