Theo Maassen-degradatie volgens BLVD niet genoeg: ‘Weg ermee’

Het degraderen van Theo Maassen van prime time naar de late avond van NPO 1 is volgens Aran Bade, de showkenner van RTL Boulevard, niet genoeg. “Gewoon weggooien.”

Aran Bade en Theo Maassen © RTL

BnnVara heeft volgens een schatting van tv-autoriteit Tina Nijkamp al zes ton besteed aan de nieuwe programmaserie Der Theo van Theo Maassen. Het was de bedoeling dat de cabaretier in aanloop naar het EK Voetbal in Duitsland zou schitteren met deze grappig bedoelde serie over de Duitse cultuur, op vrijdagavonden na het Achtuurjournaal.

Theo’s degradatie

Aangezien Theo niet wil of kan ontkennen dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan huiselijk geweld, heeft de NPO besloten om BnnVara te overrulen en de cabaretier te degraderen naar de late vrijdagavond. Alleen BnnVara kan Theo’s programmaserie intrekken, maar zij blijven hem knuffelen. De NPO gaat over het tijdstip en heeft ingegrepen.

Theo zal nu niet op prime time vrijdagavond te zien zijn, maar op de late zaterdagavond. “NPO en BnnVara denken dat het programma hier het beste tot z’n recht komt”, laat BnnVara nu tot hilariteit van critici weten.

Luuk lacht

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink vindt deze verklaring lachwekkend. “Ja, ja, dat heeft er natuurlijk niks mee te maken”, zegt hij lachend in de showrubriek.

Stropdasexpert Arno Kantelberg: “Het is het slechtste argument ooit. Het is heel ongeloofwaardig.”

Eddy Zoëy: “Niet normaal.”

Niet uitzenden

Aran Bade, de showkenner van dienst, vindt dat BnnVara de serie gewoon had moeten weggooien. “Eigenlijk is dit programma al opgenomen en te duur om het niet uit te zenden, maar dat hadden ze eigenlijk moeten doen.”

Eddy: “Ja, jij had gewoon gezegd ‘weggooien’?”

Aran: “Ja, dit is ook onzin, zo naar de late avond.”

Eddy: “Ja, belachelijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen