Irene Moors duikt even op, direct afgekraakt: ‘Echt stróntvervelend’

Irene Moors krijgt op de nationale televisie een lelijke tik op de vingers van Evert Santegoeds. Hij zit niet bepaald te wachten op haar comeback. “Die spotjes zijn strontvervelend!”

Evert Santegoeds en Irene Moors © SBS

De zelfoverschatting van Irene Moors heeft geleid tot het abrupte einde van haar tv-carrière. Jarenlang vormde ze een succesvol duo met Carlo Boszhard, maar zij waren begin 2016 voor het laatst samen te zien met hun zondagshow op RTL 4. Irene was toe aan een ‘nieuwe uitdaging’, waarna Carlo alleen verder ging op dat tijdstip.

Irene en Henny

Acht jaar later is Carlo een A-ster, terwijl Irene nog ergens in een goot van het Mediapark loopt te pruttelen. Ze wordt alleen nog gevraagd voor schnabbels; zo presenteerde ze afgelopen weekend in Beeld en Geluid een of ander dingetje over televisie van vroeger. En ook Shownieuws was daarbij aanwezig.

Presentatrice Airen Mylene merkt na het item op: “Als ik Irene zo bezig zie en Henny Huisman, dan mis ik ze wel een beetje. Henny zie ik nog wel sporadisch ergens langskomen, maar kan Irene ook een keertje terugkomen met iets?”

Strontvervelend

Collega Evert Santegoeds blijkt niet bepaald enthousiast. “Nou, ik vind die spotjes wel voldoende. God, wat zijn die strontvervelend zeg.”

Evert doelt op de reclames van de VriendenLoterij, waar Irene een nogal schreeuwerige rol in speelt. Critici als Özcan Akyol vinden dat BN’ers met dit soort spotjes hun geloofwaardigheid weggooien. En ook Tina Nijkamp is er buitengewoon kritisch over. Zij vindt BN’ers in loterijspotjes een beetje kansloos.

‘Nou, zeg!’

Airen schrikt van de felle woorden van Evert. “Nou, zeg!”

Showkenner Bart Ettekoven denkt dat Irene voorlopig niet veel anders te doen heeft dan die spotjes. “Verder zien we haar natuurlijk helemaal niet. Na een aantal niet al te succesvolle programma’s die ze solo heeft gepresenteerd nadat ze heel lang dat succesduo is geweest met Carlo.”

Nieuw seizoen

Nu Irene zo structureel in de afgrond ligt, krabbelt ze kennelijk toch weer een beetje terug. “Irene zei wel vandaag tegen onze verslaggever dat ze een nieuw seizoen van de zondagshow met Carlo niet uitsluit, dus zijn er weer gesprekken met een sponsor? Carlo en Irene weer terug op tv? Zou daar nog een markt voor zijn?”

Airen: “Ik denk het wel.”

Sterrenfotograaf William Rutten: “Alles komt terug. Misschien dat mensen het uit nostalgie heel erg leuk vinden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een terugkeer van de zondagshow met Carlo en Irene: doen of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen