Was geld op bij dramaserie over Patty? Dit zegt Holly Mae Brood

Was het geld inderdaad op bij de productie van de Patty Brard-serie? Zien de ‘nieuwe beelden’ van de tv-diva er daarom zo goedkoop uit? Hoofdrolspeelster Holly Mae Brood zegt van niet.

Holly Mae Brood © Elmer van der Marel

We lezen het inmiddels overal terug: Patty Brard wordt in de dramaserie over haar leven gespeeld door twee verschillende actrices. Holly Mae Brood speelt de jonge versie, Eva van de Wijdeven de oudere versie. De ‘oude’ beelden zouden er prachtig mooi uitzien, maar de ‘nieuwe beelden’ zouden op een goedkoop aftreksel van de TV Kantine lijken.

Bridget kritisch

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, speculeert dat gaandeweg de opnames het budget misschien opraakte. En Bridget Maasland is het eens met die kritiek. “Wij hebben allemaal al de afleveringen gebinged, omdat we het er natuurlijk ook bij Boulevard over gingen hebben”, vertelt de presentatrice in De BLVD Podcast.

Ze vervolgt tegen Holly Mae, die telefonisch te gast is in de podcast: “En het valt ons zo op – maar dat heb jij waarschijnlijk niet meegekregen, omdat jij natuurlijk altijd in de ‘oude’ terugblikken en het oude leven van Patty verschijnt, want jij bent de jongere versie – dat de oude scène’s zo ontzettend mooi zijn.”

Dikmaakpakken

De beelden van de recentere Patty vallen daardoor wat tegen, aldus Bridget. “Het leek daardoor soms een beetje alsof het bij de nieuwe Patty en in de ‘nieuwe’ tijd het geld op was. Met dikmaakpakken en een beetje slechte pruiken en bij jou is alles prachtig.”

Holly antwoordt daarop: “Nou ja, ik denk sowieso dat het ook natuurlijk visueel gewoon een hele lekkere en mooie tijd is. Ik denk dat dat sowieso voor mij natuurlijk heel mooi en fijn was.”

Geld niet op

Dat zal het wel zijn, aldus Holly. “Ja, het is natuurlijk gewoon sowieso visueel een hele fijne tijd om naar te kijken en ik denk ook dat het ook een tijd is waar we misschien allemaal minder van weten of ook dat het je meer kan verrassen in die zin. Maar het was absoluut niet dat het geld op was hoor, absoluut niet.”

De Patty-serie is ook veel serieuzer dan veel mensen denken. “Zeker, ik denk dat er absoluut is ingezet op echt het verhaal vertellen. Ik had ook al verwacht van: oh ja, ik ben benieuwd hoe mensen denken dat dit gaat zijn, omdat we toch ook wel Patty kennen. Maar ik (…) denk dat inderdaad daar een best wel serieuze kant is gekozen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in de dramaserie over Patty Brard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen