Krijgt Irene Moors ooit nog een eigen programma? ‘Denk het niet’

Irene Moors heeft haar carrière compleet verminkt door haar succesvolle zondagmiddagshow op RTL 4 in te ruilen voor een ‘nieuwe uitdaging’. “Keert ze ooit nog terug op tv? Denk het niet.”

Irene Moors © RTL

Het staat ook wel bekend als een Jochem van Geldertje: een succesvol programma achterlaten omdat je toe bent aan ‘een nieuwe uitdaging’ met als resultaat het vernietigen van je tv-carrière. Het is ook Irene Moors overkomen. We zien haar tegenwoordig alleen nog maar in loterijreclames; in een paar jaar tijd is ze compleet afgegleden.

Irene uitgespeeld

Krijgt Irene ooit nog een programma op televisie? “Nee, dat denk ik eigenlijk niet. Ik denk dat haar rol op televisie wel een beetje is uitgespeeld”, zegt kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp in de podcast Tina’s TV Update.

Irene doet af en toe nog wat dingetjes buiten het zicht van de camera om, aldus Tina. “Ze gaat eind februari nog wel een show presenteren in Beeld en Geluid naar aanleiding van die tentoonstelling van Joop van den Ende. Daar komt een heel speciale gelegenheid voor en daar komt een show bij die zij gaat presenteren, maar op televisie zie ik haar niet meer.”

RTL en SBS weigeren

We zullen Irene voorlopig alleen maar in de reclameblokken zien, verwacht Tina. “Nu zien we haar alleen nog in die VriendenLoterij-reclames. Daar is ze best veel in beeld altijd, maar ik denk dat RTL en SBS voor andere talenten zullen gaan kiezen.”

Ze besluit: “Misschien dat ze meer als freelancer héél af en toe nog een gesponsord programma ofzo krijgt, maar ik verwacht daar niet veel van.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Irene Moors krijgt waarschijnlijk geen tv-programma meer. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen