Irene Moors pissig, wil geen woorden vuilmaken aan Johan Derksen

Irene Moors is behoorlijk pissig over de kritische uitspraken die Johan Derksen over haar heeft gedaan. Ze wil er desgevraagd niet eens op reageren. “Ik zeg daar helemaal níets over.”

Irene Moors en Johan Derksen © RTL, SBS

De laatste tijd is Irene Moors regelmatig in het nieuws omdat ze heel verbitterd reageert op alles en iedereen. Haar tv-carrière is vlak na haar overstap naar SBS 6 in de vangrail beland en is volledig total loss. Ze staat al jaren op de uitkijk of er misschien een Wegenwacht-wagentje met daarin Peter van der Vorst langsrijdt, maar nee. Niets van dat al.

‘Belachelijk gedrag!’

Irene heeft zich laatst voor schut gezet door op een sjoelbak te rammen in een tv-programma van Marieke Elsinga en dat keert zich nu tegen haar. Ze heeft onder meer felle kritiek gekregen van Johan Derksen. “Zij zat in dat lachwekkende showtje met een stoffer en blik”, merkte hij op in Vandaag Inside.

Haar carrière is volgens Johan wel voorbij. “Die mevrouw… Ik las dat ze 55 was. Die heeft toch wel haar volle verstand en die weet toch dat ze hélemaal in de verkeerde waaier zit nu bij shitamusement? Ze gedraagt zich belachelijk.”

Irene reageert (niet)

Nou, kijken wat Irene daar weer op te zeggen heeft. Misschien een luchtige opmerking? Of een leuke grap? Een complimentje aan het adres van Johan in het kader van kill them with kindness?

Nee, nee. Irene is pissig en wil niets zeggen in de Weekend. “Ik zeg daar helemaal níets over. Dat lijkt mij het allerbeste. Mensen die mij kennen weten beter en dat is voor mij het belangrijkst.”

‘Het verbaast me’

Irene vindt het allemaal non-nieuws. “Het enige wat mij verbaast is dat oud nieuws – stoppen met de TV Kantine is al twee jaar bekend – nu plots nieuws is en dat mensen zoals onder anderen Johan zich daar druk om maken.”

Overigens is Irene nog niet in de positie om te stoppen met werken, zegt ze. “Het geld klotst ook niet tegen de plinten hoor, en om al die leuke uitjes en vakanties te kunnen blijven betalen moet ik heus nog wel werken.”

Ah, dat verklaart dat sjoelbakrammen. Toch weer twee ruggen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat Irene Moors lange tenen heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen