Irene Moors sluwe tante? ‘Ze zit enórm te slijmen bij Linda de Mol’

Irene Moors probeert een wit voetje te halen bij Linda de Mol in een poging om haar tv-carrière te redden, denkt tv-kenner Rob Goossens. “Door een stomme bril op te zetten!”

Irene Moors en Linda de Mol © Instagram

De tv-carrière van Irene Moors is wegens overmoed als een nachtkaars uitgegaan. Ze deed in 2015 een Jochem van Geldertje, oftewel: een succesvol tv-programma achterlaten omdat je méér wil, terwijl je buiten dat hitformat om eigenlijk niet zoveel bent. Híj deed het met Praatjesmakers, zíj met haar zondagmiddagshow met Carlo op RTL 4.

Irene met zonnebril

We horen tegenwoordig nog maar weinig van Irene, behalve als ze weer ergens zuur uithaalt naar kritische media. Haar haat daartegen zit zó diep dat ze vorig jaar in de Linda de Mol-serie Five Live zelfs in de huid kroop van Angela de Jong, om te spelen hoe ze een studiolamp op haar hoofd kreeg en in comateuze toestand in het ziekenhuis te belandde.

Ditmaal verleent Irene wéér een gunst aan de gevallen tv-koningin. Nou ja, indirect dan. Ze heeft namelijk een zonnebril opgezet ter promotie van de nieuwe zonnebrillencollectie van Linda’s schoondochter Chelsey Weimar. “Dat viel me ineens op op Instagram”, vertelt tv-criticus Rob Goossens in de nieuwste, bomvolle aflevering van De BLVD Podcast.

Stomme bril

Wat is er precies aan de hand? “Die Chelsey, dat is een modelletje. Die heeft ooit in Holland’s Next Top Model gezeten onder andere en zij heeft nu net een brillenlijn gelanceerd. Die moet gepromoot worden en ineens zie ik dan Irene Moors voorbijkomen met een stomme bril op die haar gewoon helemaal niet past”, zegt Rob.

Hij vervolgt: “En toen dacht ik van: arme Irene Moors, je hebt eerst je die pruik op laten zetten om in Five Live Angela de Jong belachelijk te maken – eigenlijk omdat Linda de Mol dat natuurlijk wilde, dus blijkbaar is het: u zegt, wij draaien – en nu gaat ze dus zelfs de brillen van de schoondochter van Linda de Mol promoten.”

Wit voetje

Waarom doet Irene dat volgens Rob? “Om – ja, zo voelt het dan voor mij – een wit voetje te halen bij de familie De Mol.”

Collega Luuk Ikink: “Omdat er misschien later wel een tv-programma in het verschiet ligt, zou je denken?”

Rob: “Ja, je ziet wel inderdaad: op het moment dat Linda de Mol projectjes gaat doen, dan wordt Irene Moors wel steeds vaker gebeld, zoals Lies Visschedijk natuurlijk ook onder speed dial zit. Dus misschien werkt het in dat opzicht wel.”

Prullaria

Als het even later over de SBS 6-show Klein Maar Fijn gaat, waarin Jan Versteegh vrij inwisselbaar is als presentator, merkt Luuk grappend op: “En zou Irene Moors dat ook kunnen?”

Rob: “Heel goede vraag. Nou, Irene Moors, die is wel punten aan het scoren natuurlijk. Haha. Nog één keer prullaria van een schoonkind promoten en ze mag inderdaad Klein Maar Fijn overnemen.”

Hoe ze Irene noemen? Een ‘nepotante’. Ai… Dat worden open schoentjes voor Irene vandaag.

Instagram

De schoondochter van Linda:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Irene Moors (56) accepteren dat het gewoon voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen