Gordon is terug, maar welke baas wil hem nog? ‘Dít moet hij doen’

Gordon is plotseling weer terug op Instagram omdat hij dat nodig acht voor zijn muziek en zijn tv-carrière, maar welke zenderbaas wil nog met hem in zee? “Ik zou hem dít aanraden…”

Gordon © RTL

Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, maar Gordon is dan ook geen ezel. Hij heeft nu wéér zijn Instagram-pagina heropend en dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden voor iemand met zo’n ijdel karakter. Binnen no time kunnen we elke poep en scheet van Goor weer in real-time volgen, gevolgd door zijn volgende flitsverloving.

Goor-musical

Gordon stelt dat zijn Instagram-pagina gewoon nodig is voor zijn carrière, maar wat is daar nog over? Welke tv-baas wil er nog met hem in zee na dat publicitaire drama rond zijn verbroken verloving en de schaamteloze uithaal naar zijn oud-werkgever Talpa?

Privé-baas Evert Santegoeds, tevens de aartsvijand van Goor, heeft een bijzondere tip voor de geplaagde entertainer. “Wat ik hem zou aanraden: er komt een prachtige musical aan, Moulin Rouge van Stage Entertainment, en daar zit een hoofdrol in die hem op het lijf geschreven is”, zegt hij aan de desk van Shownieuws.

Kar trekken

Het zou goed zijn als Gordon zich eens van die kant laat zien, denkt Evert. “Ik zou zeggen: ga nou eens gewoon een keer, dat je niet zelf die kar hoeft te trekken, een jaar in een musical staan of desnoods een half jaar. Boy George speelt die rol op Broadway op dit moment. Dat is gewoon alsof je naar Gordon kijkt bijna.”

Want die muzikale carrière die Goor nieuw leven in wil blazen? Dat gaat hem volgens Evert niet worden. “Er worden geen albums verkocht, het wordt gestreamd. Je hoort het ook niet op de radio, Nederlandse muziek.”

Gedisciplineerd

Met een musicalrol kan Gordon bewijzen dat hij wel degelijk een BN’er is met discipline en een gevoel van verantwoordelijkheid, aldus Evert. “Ik zou zeggen: ga eens in een musical een tijdje, dat je laat zien dat je goed bezig bent. Dan ben je gedisciplineerd, want dan moet je elke avond om 20.15 uur op.”

Hij besluit: “Als je dat een half jaar volhoudt, dan durft volgens mij iedereen weer met je in zee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon genoeg discipline heeft om dag in dag uit in een musical te staan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen