Gordon verdwijnt voor tweede keer in korte tijd van Instagram

Gordon heeft voor de tweede keer in korte tijd zijn Instagram-pagina offline gehaald. De timing is opvallend: hij kwam gisteren aan bod op het beruchte juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Gordon © NPO

Het lijkt erop dat Gordon een beetje aan het worstelen is met het doseren van zijn leven in de spotlights nu hij een nieuw bestaan heeft opgebouwd in Dubai. Wil hij nog steeds volop in de publiciteit zijn? Heeft hij nog zin om te bewegen in een mediawereld waarin iedereen in angst en beven zit vanwege de nietsontziende juicekanalen?

Gordon wéér foetsie

Twee weken geleden, een paar dagen voor de sluiting van zijn koffiezaak Blushing in Blaricum, besloot Gordon om zijn social media offline te halen. Op de dag van de sluiting liet de entertainer aan RTL Boulevard weten dat hij nooit meer interviews wil geven aan de media. Na zes dagen keerde hij weer terug op Instagram.

Een dikke week na Gordons terugkeer op Instagram heeft hij zijn pagina nu voor de tweede keer offline gehaald. De timing is opvallend, want gisteren stond de entertainer op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Juice van Yvonne

Een van Yvonne’s spionnen heeft Gordon gespot op Ibiza. Ze heeft daar ook een foto van geplaatst. “Gordon is gespot op Ibiez! Is hij op vakantie met een nieuwe vlam? Volgens de spion was hij wel een tikkie jonger dan Gor, maar het leek wel een dertiger en geen twintiger. Progress, progress.”

Is dat alles? Nee! “Volgens de spion was Gor wel ruzie aan het maken bij de receptie. Ze kon niet goed horen waarover, maar iets over een betaling.”

Voor business

Een paar uur later kwam Yvonne met een update. “De jongen waar Gorrie mee aan een tafeltje zat blijkt zijn manager te zijn van Blushing Amsterdam! Ze zijn schijnbaar op Ibiez voor business.”

Het is niet duidelijk of dit iets te maken heeft met Gordons nieuwste socialmediapauze. Eerder liet Yvonne weten dat ze goed contact heeft met Gordon, dus het ligt niet heel erg voor de hand dat hij hier boos over is.

Story

Het juicekanaal Reality FBI reageert lacherig op Gordons nieuwste vertrek van Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe lang denkt u dat deze tweede Instagram-pauze van Gordon gaat duren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen