Bridget Maasland kotst op juice over Flemming: ‘Zo jammer altijd’

Bridget Maasland vindt het verschrikkelijk flauw dat het juicekanaal Juice Channel zulke heftige roddels verspreidt over hitzanger Flemming. “O, wat jammer altijd”, briest de presentatrice.

Bridget Maasland en Flemming © RTL

Zanger Flemming komt altijd ontzettend guitig over in de media. De jonge artiest heeft steevast één stelregel: hij wil nooit over zijn vriendin praten. En dat zou zomaar kunnen zijn omdat hij andere dames in een bepaalde waan wil laten, stelt het juicekanaal Juice Channel. “Er blijven maar verhalen binnenkomen over Flemming.”

Dronken Flemming

Wat voor verhalen dan? Flemming zou volgens het juicekanaal heel vaak vreemdgaan rondom optredens. Er zijn talloze getuigenissen gedeeld. “We horen ook dat als hij dronken is, zijn grenzen meer vervagen. Aan het begin van de avond is hij nog oplettend, maar zodra hij dronken is heeft hij schijt aan wat hij doet.”

De getuigenissen zijn allemaal vrij specifiek, maar als het waar is, dan is Flemming niet zo’n guitige, onschuldige jongen als het lijkt. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk juice…

Liedje voor vriendin

Flemming stond gisteren voor de camera van RTL Boulevard. Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte: “Afgelopen maand onthult hij ook nog eens hartstikke succesvol te zijn in de liefde. Hij schrijft zelfs een liedje voor haar.”

De zanger zegt daarover: “Ja, dat was vorig jaar. Jij Hoort Bij Mij. Dat staat op het nieuwe album.”

Verder wordt er niet gevraagd naar de heftige juice over hem. Of toch wel?

Allemaal geruchten

Jawel, zegt presentator Luuk Ikink naderhand aan de desk, maar dan off camera. “Er komen allemaal geruchten, hè, op juicekanalen nu over. Zijn vriendin is nu in beeld, dus dan krijg je daar nu mee te maken, hè?”

Bridget Maasland vindt het walgelijk: “O, wat jammer altijd.”

Luuk: “Hij zegt: ‘Daar ga ik allemaal niet op reageren.’ Hij wil zich echt richten op de positieve dingen in zijn leven en daar houdt hij het bij.”

Bridget: “En terecht. Lekker doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland kotst op juice. Beetje hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen