Johan Derksen reageert op woeste Theo-ex: ‘Er is iets mis met jou!’

Johan Derksen reageert op de woedeuitbarsting van Angela, de ex-minnares van Theo Maassen. De Vandaag Inside-ster blijft bij zijn felle kritiek op haar. “Er is iets mis met jou!”

Johan Derksen © SBS

Klokkenluider Angela werd na haar affaire met Theo Maassen opeens benaderd door zijn vrouw Joyce. Er ontstond een innig appcontact tussen beide dames, waarin zijn echtgenote aangaf slachtoffer te zijn van huiselijk geweld. Zo zou hij haar onder andere een gebroken neus hebben geslagen. Inmiddels ontkent ze dat allemaal weer, maar het zaakje stinkt.

Verbolgen Angela

Angela heeft in haar jeugd huiselijk geweld meegemaakt en kan het naar eigen zeggen moeilijk verkroppen dat Joyce hier nooit aangifte van heeft gedaan. Om Theo toch een spiegel voor te houden, is ze naar de politie gestapt en heeft ze haar verhaal gedaan in de media. BNNVARA en VPRO knijpen ondertussen een oogje dicht; die gaan vrolijk verder met Theo.

Vandaag Inside-ster Johan Derksen vindt dat Angela het vermeende huiselijk geweld geheim had moeten houden. Hij vindt haar een NSB’er en daar is de ex-minnares ontzettend verbolgen over.

Johan reageert

Wat vindt Johan ervan dat hij een rode kaart krijgt van Angela? Hij is niet onder de indruk. “Wilfred, mag ik even een kleine rectificatie plaatsen? Die mevrouw die Theo Maassen voor de bus gooide, ik las dat die boos op mij is omdat ik haar een NSB’er heb genoemd, want dan noem ik haar een fascist.”

Hij vervolgt: “Ik heb haar niet een NSB’er genoemd om haar als een fascist neer te zetten, maar als een verraadster, want een NSB’er is ook een verraadster en zij heeft hem echt verraden. Als je namelijk eerst buiten zijn echtgenote om met hem neukt en als hij dan jou de laan uitstuurt en je gaat dan opkomen voor de echtgenote, dan is er iets mis met je.”

‘Verhaal deugt niet’

Wilfred Genee denkt dat Theo schuldig is en merkt op: “Maar die echtgenote heeft eerst contact met haar opgenomen, hè? Die heeft zich eerst als Theo Maassen uitgegeven en contact opgenomen met haar.”

Johan: “Ik wil er helemaal niks mee te maken hebben, maar het verhaal deugt niet.”

Wilfred: “Zij verbaast zich over het feit dat omdat jij het ook hebt meegemaakt – en zij ook – dat jij er zo heftig in staat.”

Vrouw ontkent

Johan blijft bij zijn standpunt. “Ja, maar als ik dat nodig vind om dat op een bepaalde gelegenheid te vertellen, dan is dat aan mij, maar ik ga er niet mee naar de roddelbladen.”

Tafelgast Özcan Akyol: “Zijn vrouw ontkent het toch?”

René van der Gijp, die een band heeft met Theo, daarop gretig: “Ja! Ja!”

Wilfred nuanceert: “Ja, dat ze een kapotte neus heeft gekregen, ja. Ze heeft niet al het geweld ontkend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat de ex-minnares van Theo Maassen naar de politie is gestapt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen