SBS 6 test soap over Rachel Hazes: ‘Mogelijk toch niet leuk genoeg’

Rachel Hazes is op het terras van haar nieuwe brasserie betrapt met een cameraploeg. Nu blijkt dat SBS 6 een soap over de gevreesde weduwe uitprobeert. “Mogelijk toch niet zo leuk.”

Rachel Hazes © TikTok, YouTube

Na die veredelde theekraam in het winkelcentrum van Amstelveen, breidt Rachel Hazes haar horeca-imperium verder uit. Ze heeft de brasserie van de kinderen van Peter Beense overgenomen in de Spaanse badplaats La Carihuela. Het heeft een Hazes-thema gekregen, dus de bezoekers moeten de hele dag luisteren naar liedjes van wijlen André Hazes.

Soap over Rachel?

Een of andere tiktokker liep daar gisteren langs en die spotte Rachel op het terras met een cameraploeg. Deze meneer, genaamd Justin Amsterdam, ging gelijk op onderzoek uit. “De reallifesoap wordt uitgezonden op SBS 6, waarschijnlijk in de zomer, maar dat weet ze nog niet zeker”, vertelt hij op TikTok.

Hij vervolgt: “Het gaat over de emigratie van Rachel Hazes naar La Carihuela en de overname van Casa Beense, wat nu wordt gerund door de dochter van Peter Beense. Rachel heeft de zaak overgekocht en gaat dus nu een soort van alle kneepjes van het vak leren om straks de zaak zelf te kunnen runnen.”

‘Heel erg slim’

De mensen die de zaak aan Rachel verkopen balen een beetje van die camera’s, heeft Justin gehoord. “Ik hoorde Melanie Beense zeggen dat van haar eigenlijk deze hele show en de filmopnames niet hadden gehoeven, omdat zij er niet zo van is, maar dat ze het doet voor Rachel.”

Waarom wil Rachel het zo graag? “Omdat die het heel erg graag wilde als een soort van boost voor de start van de zaak. Dat is natuurlijk heel slim.”

Veel haters

Mediadeskundige Eline de Ruig ziet die soap wel zitten, vertelt ze in Shownieuws. “Het lijkt me best leuk. Het lijkt me wel leuk om te volgen hoe ze die toko daar runt en wie er allemaal langskomt.”

Collega Bart Ettekoven denkt dat er ook best veel haters naar zullen gaan kijken. “Er zijn ook heel veel mensen geen fan van haar en ook die zullen misschien wel willen zien of het beeld dat ze van haar hebben bevestigd wordt.”

Guido den Aantrekker, bondgenoot van Rachel: “Ik denk dat het vanuit Rachel heel slim is, omdat ze ook een andere kant van zichzelf kan laten zien, die natuurlijk wat weinig aan bod komt, door omstandigheden ook vaak.”

Niet leuk genoeg?

Het zal een beetje Ik Vertrek-achtig worden, aldus Guido. “Ze is inderdaad ook echt iemand die van aanpakken weet, echt Rotterdams. Inderdaad, in haar vriendenkring zitten de meest markante types en zeker in La Carihuela. Ook Dries Roelvink en consorten komen daar langs.”

Bart wijst erop dat SBS 6 zich mogelijk nog kan bedenken. “Het is niet helemaal zeker, hè? Het kan ook zo zijn… Ze zijn het nu aan het opnemen en voor hetzelfde geld hebben ze dadelijk materiaal en zeggen ze: ‘Het is eigenlijk niet leuk genoeg.’ Dat kan ook nog.”

Fragment

De beelden van Rachel:

@justinamsterdam Wat denk jij? Nieuwe passie of nieuwe melkkoe? 🤔💰#rachelhazes #carihuela #casabeense #casahazes #andrehazes #juice #spanje #brasserie #emigreren #vj #viraal #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Justin Amsterdam

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u zin in een soap over Rachel Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen