Leonie ter Braak krijgt vlakke hand: ‘Je bent echt stomvervelend!’

Leonie ter Braak krijgt een vlakke hand van Angela de Jong in haar gezicht. De opiniediva van het AD is behoorlijk klaar met de naar RTL overgestapte presentatrice. “Ze is echt stomvervelend.”

Leonie ter Braak © RTL

Ze heeft de pr-wind behoorlijk tegen: Leonie ter Braak. Volgens de mannen van Vandaag Inside is ze overgestapt van SBS 6 naar RTL 4 omdat ze voor de inhoud wilde gaan, maar nu zit ze alleen maar in heel rare programma’s over ballonnen en over gekke filmpjew. En ze zit ook in de revival van de vroegere tv-hit Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet.

Stomvervelend

Leonie vormt in dit programma een panel met Jelka van Houten en Roué Verveer, maar het kan Angela de Jong niet echt bekoren. “De lat mag echt wel iets hoger dan dit soort goedkope meuk die echt op 25 andere programma’s is gebaseerd en waar werkelijk niks origineels in zit, met stomvervelende deelnemers. Zo, ik heb het gezegd.”

Zo, dat is pittig. “Ja, stomvervelende deelnemers. Roué Verveer en Jelka en Leonie, ja, en ik snap het ook echt niet van Leonie. Ik bedoel: die zat bij SBS, die kon daar tenminste nog HLF8 presenteren, en nu is het Beste Kijkers, dit programma en de Wehkamp-reclames. Ik vind het echt een teloorgang van een veelbelovende televisiepresentatrice.”

‘Het is rotzooi!’

Collega Marcus den Blanken kan zich wel vinden in die mening, is te horen in de AD Mediapodcast. “Dat ben ik wel eens met Angela. We kunnen van mening verschillen over dit programma, maar Leonie ter Braak, wat zij nu op RTL doet… Geef die vrouw een normaal programma.”

Presentator Manuel Venderbos: “Zij komt alleen nog maar als panellid ergens opdraven en niet als presentatrice.”

Op de buis

Angela vindt ‘Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet’ echt heel erg slecht. Ze wijst erop dat er een montagefout in de eerste aflevering zit, omdat presentator Ruben Nicolai het op een gegeven moment heeft over iets dat ‘elke week’ zou gebeuren tijdens de opnames. Oftewel: dit is een latere opname, die als première-aflevering is gebruikt.

Echt amateuristisch, besluit Angela. “Ik had echt het idee: zelfs RTL vindt het een te grote opgave om naar deze rotzooi te kijken, dus ze hebben het maar gewoon op de buis gesmeten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Leonie ter Braak teleurstelt bij haar nieuwe thuisbasis RTL 4?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen