Rob Geus wil Dancing the Stars terug op tv: ‘Om zelf mee te doen’

Rob Geus hoopt van harte dat Dancing with the Stars terugkeert op de buis, want hij wil namelijk heel erg graag meedoen aan dat programma. “Ik kreeg eerder geen toestemming!”

Rob Geus © RTL

Het was jarenlang een grote hit op RTL 4: Dancing with the Stars, het programma waarin BN’ers tegen elkaar strijden op de dansvloer. Het programma was vanaf 2005 een aantal seizoenen te zien en keerde in 2019 nog een keertje terug op de buis, maar tegenwoordig zien we geen dansende sterren meer op het beeldscherm.

Rob wil dansen

Jammer, vindt Rob Geus het. De grote ster van De Smaakpolitie hoopt nog altijd dat het programma een keer terugkeert op de buis. “Ja. Ik ben er destijds drie keer voor gevraagd maar SBS 6, waar ik onder contract stond, gaf geen toestemming. Jammer!”, aldus de keurmeester in de Story.

Euvgenia Parakhina, die heeft gedanst én gejureerd in het programma, vindt dat echter geen goed idee. “Nee. Het Nederlandse publiek vindt dat te ouderwets. Ik zou liever kiezen voor So You Think You Can Dance, waarin echte talenten dansen.”

Techno en rap

Je kunt volgens societyster Marijke Helwegen ook een compromis vinden door Dancing with the Stars iets meer naar de moderne tijd te trekken. “Ja. Voor de jongere generatie. Met dansen op techno en rapmuziek.”

Dat gaat volgens theatermaker Hans Cornelissen niet werken. “Nee. Ik vond het Nederlandse Dance Dance Dance, dat Buddy Vedder ooit won, veel leuker. Daar zou ik voor kiezen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dancing with the Stars terug op de buis om Rob Geus mee te laten doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen