Michella Kox belandt in enorme tv-ruzie met Rob Geus: ‘Je kletst onzin!’

Michella Kox en Rob Geus krijgen het enorm met elkaar aan de stok in de eerste aflevering van Celebrity Apprentice. “Hoe kom je daar nou bij? Nee, je moet niet onzin kletsen!”

Michella Kox en Rob Geus © Videoland

Celebrity Apprentice is het nieuwe programma op Videoland waarin tien bekende Nederlanders tegen elkaar strijden om te bewijzen dat zij de beste business-skills hebben. Ze doen dat onder leiding van Michel Perridon, die deze week in opspraak raakte vanwege zijn schunnige optreden in de talkshow van Eva Jinek.

Michella sloopt Rob

Er worden in de eerste aflevering twee BN’er-teams gevormd en Rob Geus leidt het team met onder meer Michella Kox, een berucht realityfiguur. De opdracht is om zoveel mogelijk geld op te halen met een kunstveiling. Rob pocht direct met al zijn Rotterdamse connecties, maar daar komt uiteindelijk helemaal niets van terecht.

Door het geblunder van Rob verliest zijn team genadeloos. Als er aan het eind van de aflevering iemand ontslagen moet worden door Michel Perridon, gaat Michella he-le-maal los over de falende Rob. “Rob, ik vind dat je niet naar me hebt geluisterd. Rob is vooral met Rob bezig, vind ik!”

Faalhaas

Rob is gewoon een enorme faalhaas, vindt Michella. Ze wijst erop dat Rob de leiding nam in het bellen van potentiële bieders. “Iedereen denkt het misschien wel, maar niemand durft het te zeggen. Wij hoefden niet te bellen. Er werd gezegd: ‘Maak je niet druk, er hoeft niet gebeld te worden!'”

Als Rob wordt gevraagd om twee andere kandidaten in de gevarenzone te zetten, dan nomineert hij onder andere Michella: “Die heeft echt het ondernemerschap niet in zich. Het is een aardige meid, maar die snapt er niet heel veel van.”

Blote fluit

En wie zou Michella wegsturen? “Rob, per gelijk.”

Rob gepikeerd: “Waar komt dat vandaan?”

Michella: “Waar komt dat vandaan? Hoe kan je zeggen dat ik niet… Ik heb in mijn blote fluit gestaan voor jouw goede doel en dan zeg jij dat ik niet…”

Rob: “Nee, ik zei: het ondernemen zit niet in je.

Michella: “Zit niet in me? Maar je komt hier toch om te leren? In de wandelgangen heb je ook al lopen zeggen dat je mij vergelijkt met een beperkt iemand waar je mee werkt. Mensen praten, Rob.”

Onzin kletsen

Rob ontkent dat: “Hoe kom je daar nou bij? Nee, je moet niet onzin kletsen.”

Uiteindelijk is het Rob die wordt weggestuurd. “Ha, lekker voor je!”, roept Michella.

Rob na afloop: “Als je kijkt naar wat ik gedaan heb gisteren, dan klopt er van deze uitslag helemaal niets. Volgens mij is dit een programma over hoe je moet ondernemen. Ja, dan denk ik dat het niet helemaal reëel is wat deze uitslag is. Dat is mijn mening.”

En Michella: “Ken jij vroeger iemand in de klas die altijd alles beter weet en zelfs mensen zou verraden in de klas? Dat is Rob. Ik vind Rob gewoon niet leuk.”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Michella Kox valt Rob Geus aan. Vindt u dit een sympathieke vent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen