SBS 6 heeft beelden van Rob Geus op een gangbang: ‘Bizar, hè?’

SBS 6 heeft beelden op de plank liggen van Rob Geus die een gangbang leidt, maar heeft er bewust voor gekozen om die niet uit te zenden. “Bizar, hè. Kun je nagaan hoe die aflevering was.”

Rob Geus © RTL

Rob Geus was jarenlang één van de grote publiekstrekkers van SBS 6, maar tegenwoordig schijnt hij ergens in een restaurant nog wat pannenkoeken te bakken. Hij wil wel heel graag terug op televisie, maar dat wil allemaal nog niet zo lukken. En dat terwijl er zelfs nog wat ongebruikt materiaal op de plank ligt.

Confetti-gangbang

Voor het programma Drekwerk kwam Rob op de meest bizarre plekken, zonder dat hij van tevoren wist waar hij naartoe zou gaan. En er is ook wel eens een aflevering afgekeurd. “Eentje”, vertelt hij in de Panorama. “Bij een zwembad in een huis moest ik eens een gangbang begeleiden.”

Een gangbang begeleiden? Hoe dan? “Door in een vreemd pak steeds een confettikanon af te schieten wanneer een oudere vent klaarkwam. SBS vond dat te heftig om uit te zenden. Bizar, hè. Kun je nagaan hoe die aflevering was.”

Fles champagne

Rob begrijpt daar niets van. Hij vindt dat SBS 6 het alsnog moet uitzenden. “Ik durf er een goede fles champagne om te verwedden dat, als je ’m nu alsnog op de buis zou brengen, je met gemak 1,5 miljoen kijkers trekt.”

Hij vervolgt: “Het zou enorm scoren, omdat de kijker net zo verbaasd zal zijn als ikzelf destijds. Dat kun je heel duidelijk van mijn gezicht aflezen. Ik was echt in shock dat zulke dingen gebeuren, elk weekend weer, met zoveel hoeveelheden geld die erin omgaan.”

Down-tv

Als SBS 6 daar geen zin in heeft, dan zou Rob ook wel graag wat Down-televisie willen maken, zoals Johnny de Mol dat jaren deed. “Ik heb er onlangs met een producent over gesproken en die lijkt er wel iets in te zien.”

“Mocht een zender erin geloven, en die gesprekken voeren we op dit moment, dan zou het zomaar eens kunnen dat we er nog dit jaar mee gaan komen. Als het niet lukt, is het ook goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Geus op een gangbang: volgens hemzelf zou het een kijkcijferhit zijn. Zou u willen kijken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen