Dochter Linda de Mol in ranzige hotelkamer: ‘Niet Rob Geus-proof’

Noa Vahle (22), de rijkeluisdochter van Linda de Mol, heeft jaren geleden wel eens in een ranzige hotelkamer voor gewone mensen geslapen. “Na drie dagen was ik het echt hélemaal zat!”

Noa Vahle © SBS 6

Privilege is zo ongeveer Noa Vahle’s middle name. Ze is opgegroeid in het kasteel van haar moeder Linda de Mol, woont nu in een cadeau gekregen appartement van negen ton en maakt op 22-jarige leeftijd een bliksemcarrière bij Talpa waar leeftijdsgenootjes alleen maar van kunnen dromen.

Smerige hotekamer

Toch heeft ook Noa wel eens een typische scholierenvakantie meegemaakt. Haar eerste vakantie zonder ouders ging namelijk naar Chersonissos. “Nou, ze vroegen een foto en dit was eigenlijk de enige foto die ik nog had. Dit is mijn kamer”, zei ze gisteren aan de talkshowtafel van HLF8.

Haar collega en leermeester Hélène Hendriks: “Dat is nog best prima.”

Noa: “Ja, dat kan je denken, maar als Rob Geus hier met z’n blauwe lamp langs was gegaan, dan was het echt drama geweest ja.”

‘Ik was het zat!’

Zo’n doorsnee hotelkamer was voor Noa de horror. “We gingen acht dagen, dat vond ik al veel te lang. Na drie dagen was ik het echt hélemaal zat, maar goed: om het een keer meegemaakt te hebben met iedereen… Ja, want wat doe je? Eten, drinken, liggen, stappen. Alleen maar stappen en weinig slapen.”

“Een beetje wat wij in Tirana hebben gedaan”, zegt Hélène, verwijzend naar hun voetbaltripje van afgelopen week.

Noa: “Ja, een beetje wat wij in Tirana hebben gedaan met Kees Jansma.”

Afgestudeerd

Wat gaat Noa komende zomer allemaal doen? “Ik ben als het goed is over drie dagen afgestudeerd, dus een beetje relaxen.”

Hélène weet wel zeker dat Noa af gaat studeren. “Ik zat gisteren met haar in het vliegtuig van Tirana naar Rotterdam en toen zat ze nog even haar scriptie af te maken.”

Al met al heeft Noa haar diploma dus bijna in handen. Veel zal ze er niet aan hebben bij haar werkgever Talpa. Daar kijkt men immers vooral naar je achternaam.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle werd in HLF8 niet gevraagd naar haar in opspraak geraakte moeder Linda de Mol. Onderwerpverbod?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen