Özcan Akyol nodigt Beatrix uit voor Sterren op het Doek: RVD boos

Özcan Akyol heeft prinses Beatrix in een fysiek een-op-een-gesprek uitgenodigd om mee te doen aan Sterren op het Doek. “Nou, dat mocht dus helemaal niet. Iedereen bozig!”

Prinses Beatrix en Özcan Akyol © RVD, SBS

Er zijn inmiddels al zóveel BN’ers te gast geweest in het programma Sterren op het Doek dat het steeds moeilijker wordt om gasten te strikken. Laatst zat er zelfs een actrice in die door geen enkele kunstenaar herkend werd. In een poging om het niveau een beetje op te krikken heeft presentator Özcan Akyol geprobeerd om prinses Beatrix te strikken.

‘Hallo Beatrix’

Özcan heeft de prinses persoonlijk ontmoet. “Mag ik dit eigenlijk zeggen? Ik was ergens – ik zal niet de organisatie noemen – en Beatrix was de beschermvrouw. Er zit dan ook zo’n soort majoor, zo’n man in een pak, bij en die zegt: ‘Ja, Beatrix wil je spreken, apart.’ Je mag dan geen vragen stellen en alleen antwoorden geven”, vertelt hij in Vandaag Inside.

En toen? “Ik zeg: ‘Oké.’ Ik moest apart in een hok gaan wachten, in een kamertje en toen kwam ze inderdaad, Beatrix, en toen keek ze me aan en zei: ‘Ik vind uw programma’s heel erg mooi en u doet heel veel voor de kunst en literatuur. Vooral zo doorgaan.’ Er zat een entourage van dertig mensen omheen.”

Op het doek

Vervolgens deed Özcan een poging. “Ik zei: ‘Misschien wilt u een keer in Sterren op het Doek?’ Nou, dat mocht dus helemaal niet. Dat mocht je niet vragen, dus die mensen gingen een beetje bozig kijken. Ze zei: ‘Ja, nee, je bent echt heel goed bezig’, en toen liep ze weer weg.”

Bespottelijk, vindt hij. “Ik dacht: ja, wat is dit voor poppenkast?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Özcan Akyol vraagt Beatrix in persoon of ze in zijn tv-programma wil. Not done?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen