Katja Schuurman: ‘Yvonne praat onzin, ze moet spionnen ontslaan!’

Katja Schuurman begrijpt he-le-maal niets van de bewering van Yvonne Coldeweijer dat ze in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zou hebben gezeten. “Ze moet hoognodig spionnen ontslaan!”

Katja Schuurman © RTL

Yvonne Coldeweijer pakte gisterenavond uit met opvallende juice over Katja Schuurman. Ze zou in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek zitten of hebben gezeten. “Katja is super actief op de gram… Maar ik hoor toch echt dat onze Kat al een aantal weken in Zuid-Afrika zit… En dan bedoel ik niet op vakantie 🙈”, schreef ze op haar juicekanaal.

Katja in rehab?

Katja in rehab? Dat is heftig. “Wellicht is ze inmiddels terug. Heb van een spion gehoord dat ze daar twee weken geleden in ieder geval al een paar weken zat. Als dat klopt… dan is haar omgeving voor haar aan het posten om te voorkomen dat dit uitkomt. Terwijl het toch al wel heel wat jaren bekend is dat Kat en probleempje heeft, hoor.”

Naïef gedrag van Katja, vindt Yvonne het. “Beter eerlijk zijn. Dat soort geheimpjes zijn anno 2024 al lang niet meer veilig, zeker niet bij mij. 😜”

‘Niets van waar!’

Bart Ettekoven, deskundige van Shownieuws, heeft direct Katja’s management gebeld. “En wat schetst mijn verbazing? Ik was de hond aan het uitlaten vlak voor deze uitzending, ik loop over straat en ik heb een FaceTime-gesprek met Katja die zegt: ‘Ik wil toch wel even zeggen dat… Zie je waar ik zit? Ik zit in Amsterdam. Het is complete onzin!'”

Wat zegt Katja nog meer? Ze vervolgt: “Ik ben niet in rehab geweest. Ik heb niemand anders laten posten. Yvonne en haar spionnen zijn slecht op de hoogte. Die moet ze echt grondig gaan ontslaan, want het slaat echt helemaal nergens op.’”

Open en eerlijk

Geloofwaardig, vindt Bart het. “En als er iemand altijd open is over allemaal dit soort uitspattingen – of het nou drank of drugs of seksescapades zijn – dan is het Katja wel. Die is er altijd wel heel open en eerlijk over.”

“Ze zegt: ‘Ik hou van Zuid-Afrika, maar ik ben er de laatste jaren – en zeker de laatste maand – in elk geval niet geweest’, dus wat dat betreft zit Yvonne er echt naast. En het gaat goed met Katja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Los van of het waar is: denkt u dat Katja wel een rehabje kan gebruiken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen