Gordon krijgt ouderwets harde klap van Angela: ‘Wat een l*lkoek!’

Nou, het feest is compleet: ook Angela de Jong heeft een mening over het compleet verkeerd gevallen comebackinterview van de geplaagde Gordon. “Wat een l*lkoek allemaal!”

Gordon en Angela de Jong © RTL

Je hebt met een comebackinterview maar één kans om het goed te doen en wat hééft Gordon dat toch weer verknald. Na een maandenlange mediapauze maakte hij gisteren zijn opwachting in de winterspecial van Casa di Beau. Dé uitgelezen kans om zijn tv-carrière te redden en de zoveelste herboren Gordon te presenteren. Maar niets van dat al…

Angela cynisch

Gordon rakelt zijn liefdesruzie met Gavin Rozario weer op en verwijt hem min of meer schizofreen te zijn. Net als zijn broer die uit het leven is gestapt, voegt hij daar fijntjes aan toe. En Beau van Erven Dorens? Die heeft definitief schade opgelopen door dit allemaal ja-knikkend toe te laten op de nationale televisie. Wát een afgang.

Ook ’s lands belangrijkste tv-columniste, Angela de Jong, heeft ernaar gekeken en is vernietigend in in het AD. “Gordon, onze nationale troetelnarcist die van Beau van Erven Dorens alle ruimte kreeg om leeg te lopen over het ‘zwartste jaar van zijn leven’ waarin hij na een relatie van drie fantastische dagen ten huwelijk werd gevraagd”, schrijft ze cynisch.

‘Arme Gordon’

Vlak na het huwelijksaanzoek werd Gordon alweer gedumpt. “En daarna zegt hij twee zelfmoordpogingen hebben gedaan. Arme Gordon. Ondertussen zette hij zijn ex fijntjes weg als schizofreen en dan had hij ook nog de brutaliteit om te beweren dat er juist op hém karaktermoord was gepleegd.”

Het is duidelijk: Angela zit nog steeds niet in team-Goor. Wat ze van Beau’s gebrek aan kritische vragen vindt? “Dat is prima bij gasten als Kees van der Spek. Maar niet bij Gordon. Er zijn grenzen aan wat je de kijker aan l*lkoek kunt voorschotelen en er zijn grenzen aan waar je je als programmamaker voor leent, zeker iemand met de statuur van Beau.”

Geer & Goor

Zo, zo. Beau komt echt behoorlijk gehavend uit die tv-uitzending met Gordon. Het gevaar om met Goor meegesleurd te worden in het imagoravijn ligt dan ook altijd op de loer, maar Gerard Joling lijkt er nu onderuit te komen.

Na een periode van geruchten over een comeback van Geer & Goor, laten RTL en Talpa vandaag aan RTL Boulevard weten geen behoefte te hebben aan zo’n show. “Er lopen geen gesprekken en er zijn geen plannen”, zegt RTL. En Talpa laat weten dat ‘dit niet aan de orde is’.

Dan resteert voor Gordon alleen nog het opvanghuis voor zielige tv-egeltjes: Jan Slagters omroep MAX.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen