Wendy van Dijk straks weer op Angela’s slachtbank? ‘Ben geen fan’

Wendy van Dijk komt in 2024 éindelijk weer eens met wat nieuws op televisie. Staat ze op het punt om weer op de slachtbank van Angela de Jong te belanden? “Ik ben geen fan, nee.”

Wendy van Dijk en Angela de Jong © SBS, RTL

Het lijkt erop dat Wendy van Dijk nog één kans krijgt van SBS 6 om te bewijzen dat ze een contractverlenging waard is. Er zit een humorshow in de pijplijn. Waarschijnlijk gaat iets als Ushi & Van Dijk tegenwoordig te ver, maar wellicht kunnen we iets verwachten in de candid-camera-hoek. Nog één kans, nog één keer, maar Angela de Jong is een risico.

Typetje Wendy

Angela wordt al jaren stapelgek van Wendy. Die twee kunnen elkaar niet luchten of zien. En als Angela dat programma van Wendy straks helemaal niks vindt, dan kan ze het met één column helemaal de grond in schrijven. Wat verwacht de AD-opiniediva ervan? Denkt zij dat de presentatrice van de buis gaat?

Ze vertelt in de Weekend: “Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma met Wendy van Dijk. Nee, ik ben geen fan van haar. Ik hou niet van mensen die niet zichzelf zijn op televisie. Bij iemand als Wendy krijg ik heel erg het idee dat ze een typetje speelt.”

Meer Caroline

Liever kijkt Angela naar Caroline Tensen, maar volgens haar gaat RTL 4 niet zuinig met die tv-ster om. “Sommige mensen gun ik een beter programma. Neem Caroline Tensen. Daar heb ik grote bewondering voor, zij is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me.”

Ze vervolgt: “Om haar nu het woonprogramma Kopen of Slopen te laten presenteren, wat een ratjetoe is van alles wat we al een keer gezien hebben, vind ik beneden haar stand. Ik gun haar een echt goed programma.”

Minder Yvon

En Yvon Jaspers dan? Die mag wel wat minder bij Boer Zoekt Vrouw, besluit Angela. “Ik denk dat Boer Zoekt Vrouw toe is aan een make-over. Dat kan best met Yvon in een kleinere rol. Het keuzemoment mag ook wel anders, dat vind ik niet van deze tijd. Dat kan wel iets gevoeliger.”

Ze besluit: “De makers kunnen wel wat leren van B&B Vol Liefde, daar gaat het organischer. Daar krijg je niet keihard voor een tribunaal te horen dat je weg moet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Wendy van Dijk zichzelf is op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen