Evert Santegoeds slaat terug naar Bridget Maasland: ‘Hypocriet!’

Evert Santegoeds vindt Bridget Maasland en haar collega’s bij RTL Boulevard verschrikkelijke hypocrietelingen. “Dan denk ik: nou, Bridget, kijk jij nou maar uit met je vrieskast.”

Evert Santegoeds en Bridget Maasland © SBS, RTL

Privé-baas Evert Santegoeds heeft Bibi Breijman gepusht om haar zwangerschap bekend te maken, terwijl ze slechts zes weken in verwachting is. De sterren van RTL Boulevard vinden het zwaar ongepast en met name Bridget Maasland liet met een vernietigende blik haar afkeuring blijken. Je kunt dit een zwangere vrouw niet aandoen, vinden de RTL-sterren.

Hypocriet zooitje

Evert begrijpt niet waar ze zich druk om maken. “Bibi en Waylon kwamen al vrij snel met een bevestiging van het nieuws. Bij Boulevard hadden ze er grote moeite mee dat we het brachten. Ik vond het wel een hypocriet zooitje daar hoor. Eerst dat nieuws te brengen en vervolgens de boodschapper om zeep gaan helpen…”, briest hij in de podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Dan denk ik: als je het dan zó erg vindt dat dit nieuws op straat ligt, had het dan voor je gehouden en het onderwerp genegeerd, maar niet het eerst brengen en dan zeggen dat wij er veel te ver mee gaan om het in zo’n vroeg stadium naar buiten te brengen.”

Juiste volgorde

In deze situatie moet Evert wel de correcte volgorde aanhouden. Het nieuws werd door RTL Boulevard gebracht omdat Bibi het zelf op haar eigen social media had bekendgemaakt, niet met Privé als bron. Het verwijt van hypocrisie zou alleen terecht zijn geweest als Bibi had gezwegen en Boulevard tóch met het nieuws was gekomen vanwege Everts cover.

Evert blijft er echter bij: Bridget en haar collega’s zijn volgens hem hypocriet. “Dan denk ik: nou, Bridget, kijk jij maar uit dat er geen mensen geheugenverlies krijgen in je vrieskast”, sneert hij, wijzend op het Freezlab-incident met René Mioch en Bridgets imago als ijskoningin. “Maken jullie dat programma, maak ik m’n blad.”

Bron dichtbij

Er heersen geen gevoelens van spijt bij Evert. “De bron was zó duidelijk en die zit zó dichtbij. Het was een overweging en als ze het zelf aan mensen gaan vertellen. Ja, het is nou eenmaal nieuws dat rond gaat zingen en dan heb je het blijkbaar toch aan te veel mensen verteld waarschijnlijk zelf.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds verklapt zwangerschap na slechts zes weken. Mag hij nog wat zeggen over de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen