Robbert Rodenburg keihard gedist door dé Angela: ‘Kwijlebal!’

Robbert Rodenburg krijgt de vuist van Angela de Jong in zijn gezicht. Ze is totáál niet gecharmeerd van zijn slijmerige interviews met BN’ers. “Ik wil niet in dat rijtje kwijlinterviews.”

Angela de Jong en Robbert Rodenburg © RTL

Angela de Jong hoefde er geen seconde over na te denken toen ze de uitnodiging kreeg om aan te schuiven in de talkshow Open Kaart van presentator Robbert Rodenburg. Als je denkt dat de tv-wereld bestaat uit slijmerige types, dan heb je deze YouTube-knul nog niet gezien. Die gaat er echt métersdiep in bij al zijn BN’er-gasten.

Kwijlinterviews

Mediajournalist Dennis Jansen vraagt Angela in hun gezamenlijke AD Mediapodcast waarom ze wél in de podcast van Nikkie de Jager zat. “Waarom Nikkie de Jager wel en bijvoorbeeld, nou ja, als Robbert Rodenburg belt niet? Ik weet niet of die gebeld heeft, maar meer gewoon: waarom Nikkie de Jager wel?”

Daarop geeft Angela toe: “Nou, goede vraag. Ja, ik geloof dat hij ook wel eens een keertje gebeld heeft. Ja, omdat ik een enorme bewondering voor Nikkie heb en een zwak, dus als zij dat vraagt, dan vind ik dat heel leuk om te doen. En bij Robbert Rodeburg voelde ik die noodzaak iets minder om in het rijtje Sylvie Meis-kwijlinterviews te komen.”

Escape room

Angela is sowieso niet zo happig op al die BN’er-shows. Manuel Venderbos, presentator van de AD-podcast maar vooral bekend van Shownieuws, zegt: “Ik ben wel eens benaderd voor een escape room om dat samen met jou te doen.”

Dennis: “Heb je daar bij voorbaat al nee tegen gezegd?”

Manuel: “Ja, ik zei: ‘Dat heeft geen zin.'”

Angela: “Nee, ik wou zeggen: ik heb de uitnodiging nooit gezien, jammer dat ik je geen nee tegen kon zeggen. Jammer!”

Vijfduizend euro

Voor Manuel zou dit een leuke schnabbel zijn geweest, merkt collega-journalist Marcus den Blanken op. “Ja, voor Manuel wel balen. Dat is toch weer 5.000 euro dat weg is.”

Manuel: “Ik zei: ‘Ga het maar vragen, maar dat gaat ze echt niet doen.'”

Dennis: “Je gaat wel in het donker zitten bij Nikkie de Jager.”

Gewoon op bank

Manuel had dat niet zien aankomen. “Ja, dat begrijp ik ook niet.”

Angela: “Ja, daar hoefde ik geen escape room te doen hoor. Dat was gewoon op een bank zitten en vragen beantwoorden. Dat kan ik nog net.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen