Beau blijft steken onder water krijgen van Wilfred: ‘Heel erg raar’

Beau van Erven Dorens blijft maar steken onder water krijgen van zijn directe concurrent Wilfred Genee. De VI-ster vindt het gedrag van de RTL-host vreemd. “Echt heel gek.”

Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens © SBS 6

Acht jaar geleden raakten Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee met elkaar in de clinch tijdens een radio-interview. Vanwege zijn vele tv-flops kreeg Beau toen het verwijt de man van ’twaalf ambachten en dertien ongelukken’ te zijn, wat compléét in het verkeerde keelgat schoot. Toch besloot hij een jaar later ook een tv-interview te geven aan Wilfred.

Beau aan de beurt

Wilfred was toen één serie lang op de buis met een enórm pittige talkshow, genaamd Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. De afleveringen zijn allemaal offline gehaald, maar het was echt erg. De ene na de andere BN’er werd door de VI-ster gekielhaald, waaronder dus ook Beau. En toen was-ie écht klaar met Wilfred: “Die is uit mijn adresboek!”

De ruzie tussen beide heren werd begin dit jaar kortstondig opgerakeld en het lijkt erop dat er nog steeds wat wrijving is tussen beide heren. Beau wordt regelmatig geplaagd in Vandaag Inside en ook gisteren was hij weer even aan de beurt.

Ruzie met Evert

Wilfred gooit op dat Beau excuses heeft gemaakt aan Evert Santegoeds. Cynisch tegen Özcan Akyol: “Je zit ook wel eens bij Beau, maar weet hij dat dan nog dat je er wel eens eerder hebt gezeten of is hij het dan even vergeten dat je langs bent geweest? Hij had een interview gegeven aan de Privé, maar dat kon hij zich niet herinneren!”

Özcan: “Ja, dat vond ik wel een afgang eigenlijk.”

Wilfred: “Een beetje vreemd, toch?”

Özcan: “Nou, als je sorry moet zeggen tegen die man van Privé dan ben je wel echt gedaald, hè?”

Pilot met Beau

Dan brengt Wilfred dat pittige interview met Beau ter sprake. “Ik heb ooit nog eens een programma met hem gedaan: Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Had ik met hem de pilot opgenomen en die vond hij zo leuk, hij zei: ‘Ik wil ook in het hoofdprogramma’, dus hij bij mij in het hoofdprogramma.”

En toen? “Toen zei hij opeens op de radio: ‘Als ik dit had geweten, dan was ik nooit gekomen’, terwijl hij in de pilot had gezeten!”

Andere tien

Johan Derksen wijzend op de andere gasten die in dat programma werden afgeslacht door Wilfred: “Dat zeiden die andere tien ook trouwens.”

Wilfred: “Maar die hadden niet in de pilot gezeten!”

Özcan: “Dat programma is onvindbaar nu. Het is geschrapt van internet.”

Johan: “Jij hebt ze toen allemaal heel erg aangepakt, maar zó erg dat ze zeiden: ‘Ja, maar dat doen we niet meer.’”

Toedeloe

Wilfred blijft Beau een rare kwast vinden. “Het is toch heel gek dat iemand een pilot doet, daar heel enthousiast over is en daarna het hoofdprogramma doet en ook nog een mailtje stuurt van: ‘Toedeloe, het was hartstikke leuk’, en dan opeens zegt: ‘Ja, maar dat wist ik niet, dat het programma zo zou gaan, want anders had ik het niet gedaan.’”

“Dat gaat toch nergens over?! Maar goed, whatever.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen