Glennis Grace’s interviewer keihard gebasht: ‘Schoolkrantniveau!’

Robbert Rodenburg krijgt een flinke veeg uit de pan van Evert Santegoeds. Hij vindt het interview van de influencer met Jumbo-vandaal Glennis Grace ondermaats. “Schoolkrantniveau!”

Robbert Rodenburg en Glennis Grace © YouTube

Het is buitengewoon onhandig: Glennis Grace werkt aan een muzikale comeback, maar weet op pr-gebied maar niet de juiste route te vinden. Nu zit ze weer in een talkshow van influencer Robbert Rodenburg te klagen dat haar wangedrag in de Jumbo zou zijn opgeblazen door de media. Het viel allemaal wel mee, klaagt de zangeres.

Schoolkrantniveau

Privé-baas Evert Santegoeds heeft het zitten bekijken en snapt nu waarom Glennis voor Robbert gekozen heeft. “Een tijdje geleden had ik contact met d’r en dat ging dan over het grote interview wat ze een keer zou geven, maar ja: ik had ook nare dingen over haar gezegd. Had ik moeten staan klappen toen ze die Jumbo kort en klein geslagen had dan?”

Je kunt daar niet vergoelijkend over doen, vervolgt Evert in de podcast Strikt Privé. “Dat kan toch niet? Ik denk: nou, dan doe je lekker je verhaal niet en dan ga je bij Robbert Rodenburg in zijn schoolkrantpodcast zitten. Dan weet je dat je geen kritische vragen krijgt.”

Jankende Glennis

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden: “Je ziet dat Glennis het toch niet kan laten om toch te zeggen dat het eigenlijk allemaal wel meevalt dat ze gedaan heeft.

Evert: ‘En wat zegt hij (Robbert, red.) dan?”

Jordi: “Hij gaat er dan niet echt diep op in.

Evert: “Nee! Daarom gaat ze daar zitten en nergens anders. Ja, dan moet je ook niet gaan zitten janken dat je vrienden nog niet terug zijn. Dan zul je eerst toch een openbare boetedoening moeten doen. Glennis.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen