VI-ster Roxane Knetemann blijkt pandjesbaas: ‘Leven van huur!’

Roxane Knetemann hoopte dat Vandaag Inside het opstapje zou zijn naar een grootse tv-carrière, maar dat lijkt niet te lukken. Gelukkig hoeft ze het niet voor het geld te doen. “Pandjesbaas!”

Roxane Knetemann © SBS 6

De tv-optredens van Roxane Knetemann zijn vooral een hobby, want ze is financieel gezien helemaal loaded. De Story heeft onderzoek gedaan naar haar financiële handel en wandel en ze blijkt gewoon financieel onafhankelijk te zijn. ‘Nooit meer financieel onzekere tijden voor Vandaag Inside-wielerdeskundige’, kopt het showblad.

Suikeroom

Roxane heeft dankzij haar overleden oom een goed gevulde bankrekening, weet het tijdschrift. “Dankzij hem hoeft Roxane niet meer te vrezen voor de onzekerheden die bij haar werk als tv-deskundige horen, want ze is altijd verzekerd van een mooi inkomen! Die luxe kent een bijzondere voorgeschiedenis.”

De oom van Roxane (de broer van haar moeder) is anderhalf jaar voor zijn overlijden naar de notaris gegaan om vast te leggen dat zij en haar zus zijn enige erfgenamen zijn. “En dat niet van en paar boeken en sieraden, maar van een groot pand in Krommenie!”

Slagerij

De gerenommeerde slagerij Donker – krijgt 4,7 van de 5 sterren op Google Maps – is een van de huurders. “Maar er is ook flink wat woongelegenheid die verhuurd kan worden. En nergens rust meer een hypotheeklast op.”

Roxane is dus een pandjesbaas, besluit Story. “Roxane en haar zus Elise hoeven zich dus wat geld betreft weinig zorgen te maken.”

De broer van Roxane kreeg niks.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Roxane Knetemann kan doorgroeien naar Studio Sport Eredivisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen