Maxim Froger kribbig als BLVD hem vraagt naar zéér heftige juice

Het lijkt er inderdaad op dat de vorige relatie van Maxim Froger niet zo lekker is geëindigd. De BN’er-telg reageert zwaar geprikkeld als RTL Boulevard hem vraagt naar de laatste juice.

Maxim Froger © RTL

Maxim Froger is de zoveelste BN’er-telg die bewust kiest voor een leven in de spotlights. Hij was dit seizoen te zien in de realityhit Expeditie Robinson en zat daarin steeds ontzettend te schreeuwen, echt een beetje agressief. En volgens Yvonne Coldeweijer is dat geen verrassing. Zij stelt dat het finaal is misgelopen met zijn vorige vriendin.

Heethoofdige Froger

Wat er precies gebeurd is? Dat houdt Yvonne in het midden, maar ze spreekt over ‘extreem huiselijk geweld’ en stelt dat zelfs de politie eraan te pas is gekomen. Aran Bade, de sterverslaggever van RTL Boulevard, wordt direct geactiveerd als hij Yvonne aan haar rietje hoort slurpen en trok Maxim gisteren direct voor zijn camera.

Het gesprekje met Maxim gaat aanvankelijk over zijn heethoofdigheid (lees: agressiviteit) in het algemeen. Dat hebben we namelijk in Expeditie Robinson kunnen zien. “Daar ga ik thuis ook nog wel wat aan doen, denk ik”, zegt hij er zelf over. En: “Ja, ik ben wel bezig met bepaalde dingen.”

Goede mindset

Maxim werkt aan zichzelf. Een cursus anger management? Nee. “Ik sport heel veel, een goede mindset… Dat heethoofdige zal ik altijd wel een beetje houden, denk ik, maar dat is vooral in strijddingen.”

Het zit volgens hem in de familie. “Als wij Monopoly spelen met de familie, dan vliegt het bord al door de kamer voor we überhaupt al beginnen. Het zit ook een beetje in de familie.”

Papa Froger stelt dat Expeditie Robinson een levensles was voor Maxim. “Ik denk dat mijn vader bedoelt dat ik af en toe even op mijn tong moet bijten en dat niet alles zo heftig hoeft te zijn als je denkt.”

Contact met broertje

Dan besluit Aran te vragen naar de juice van Yvonne. Eerst over de vermeende onmin met zijn broertje Didier. “Hier willen we het niet over hebben”, zegt iemand op de achtergrond.

Maxim vervolgens: “Ja, laat maar. Ik heb goed contact met m’n broertje. Natuurlijk, elke familie heeft wel eens wat, maar ik heb met mijn broertje gewoon heel goed contact. Ik had hem toevallig net nog aan de lijn voordat ik hierheen kwam. Did is een heerlijke schat en de Froger-boys zijn fel, maar ik ga er verder niet op in.”

‘Dat zeg ik niet!’

Als Aran vervolgens naar dat bizarre verhaal over zijn ex-vriendin beweegt, raakt Maxim geïrriteerd. “Daar ga ik helemaal niet heen. Daar ga ik niet op in. Daar ga ik niet op in, weet je, nee. Ik vind het gewoon onzin. Ik vind het niet leuk om hierop te reageren.”

Luuk Ikink besluit: “Dat vond hij dus niet leuk. Die ex hebben we nog even gesproken en die wil er helemaal niks mee te maken hebben en er niks over zeggen.”

Al met al weten we nu in elk geval wel waar al die fronsrimpels van Natasja vandaan komen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxim Froger zuiver op de graat is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen