Maxime Meiland afgevallen op SBS 6: ‘Je kunt ook gewoon sporten’

Maxime Meiland wordt afgekat in haar eigen clubhuis SBS 6. Collega Ronald Molendijk vindt het een beetje lijp dat ze haar onderkin heeft laten wegzuigen. “Je kunt ook gewoon sporten.”

Maxime Meiland © SBS 6

Ieder half uur ligt er wel ergens in het land een BN’er met de voeten omhoog om aan zichzelf te laten sleutelen. Ze steken elkaar allemaal aan en aan het eind van de rit zien ze er stuk voor stuk uit als Marijke Helwegen. Ditmaal is het de beurt aan Maxime Meiland; zij heeft haar onderkin weg laten zuigen en de hele wereld mag het weten.

Maxime Lecter

Maxime verscheen gisteren voor de camera van Shownieuws met een of ander half masker om haar gezicht heen. Alleen nog een keukenmes in d’r hand en ze is net het nichtje van Hannibal Lecter. God, god, god, wat doen ze zichzelf allemaal aan. “Ik heb mijn onderkin weg laten zuigen. Ik was er al zó lang mee bezig”, aldus de realityster.

Wat heeft Maxime tot nu toe allemaal geprobeerd om van haar onderkin af te komen? “Ik heb wel eens een filler geprobeerd in mijn kin, zodat het toch een beetje weg trok, maar ik dacht: het moet er gewoon uit, dan ben ik er in één keer van af, dus het is even een week zo rondlopen. Haha.”

Wat een gezeik

Hoe is de onderkin van Maxime er eigenlijk af gehaald? Gebeurt dat met een soort stanleymes of gaat dat wat fijnzinniger? “Wat ze doen is: ze maken drie kleine gaatjes, daar doen ze vloeistof in die meteen verdooft en dan halen ze dat eruit met het vet. En blijkbaar was het meer vet dan de dokter had verwacht van tevoren, dus ik was heel blij.”

Prachtig. En wat vindt haar vriend ervan? “Hij zei: ‘Jezus, waar ben je nou weer aan begonnen? Waarom? Wat een gezeik.’ Aan de andere kant zegt hij: ‘Als jij het wil en je wordt er gelukkig van, dan doe je het toch gewoon?’ Ja hoor. Ik mocht zelf niet rijden, dus hij ging mee. Ik kwam zo die kamer uit en hij moest zo lachen.”

Ronald kritisch

Bart Ettekoven merkt aan de desk van Shownieuws dat zijn collega Ronald Molendijk het allemaal heel absurd vindt. “Jij zit alleen maar te lachen tijdens dit item. Waarom moet je zo lachen?”

Het lijkt erop dat Ronald zijn SBS-collega Maxime niet helemaal goed snik vindt. “Nou ja, ik heb de behoefte niet om dat te laten doen.”

Patty Brard vals: “Het zou je geen gek doen!”

Ronald: “Ik heb dan zoiets van: ga minder eten of ga sporten of weet ik veel.”

‘Heel anders’

Onzin, zegt Patty. Sporten helpt volgens haar helemaal niet tegen een onderkin. Zij heeft qua afvallen ook voor de makkelijke weg gekozen; die heeft zo ongeveer de helft van haar ingewanden laten verwijderen zodat ze nauwelijks nog kan eten. “Voor een vrouw is dat heel anders. Soms heb je dat gewoon.”

Maxime móest zich wel laten opereren, aldus Patty. “Het is gewoon erfelijk bepaald, hè, dat je de neus van je vader hebt of de onderkin van je moeder of weet ik veel wat. En zij had best wel een lekker vriendje hier zitten hoor.”

Hergebruiken

Maar die Maxime zag er toch al prima uit? De meeste mensen hebben in meer of mindere mate een onderkin en als je een gezonde levensstijl hebt, is daar natuurlijk niet veel mis mee.

Critici vragen zich af of je überhaupt in een gezond lichaam moet laten snijden. Is dat niet een beetje zonde? Nee, zegt Patty. “Normaal gesproken kun je dit vet dan ook weer hergebruiken, ergens anders in je lichaam. Dan kun je bijvoorbeeld je lippen ook laten opspuiten.”

Fijn. Ook de BN’ers zijn nu op weg naar een circulaire economie.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland loopt te koop met haar cosmetische operaties. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen