René Froger woest op Yvonne Coldeweijer? ‘Héél heftige juice’

René Froger wordt al woest als je roept dat zijn transfer van RTL 4 naar TLC een degradatie is, dus het kan niet anders dan dat het stoom nu uit zijn oren komt van Yvonne Coldeweijer…

René Froger en Yvonne Coldeweijer © RTL

We hoeven er écht niet moeilijk over te doen: als je programma eerst op RTL 4 te zien was en daarna op TLC, dan is er gewoon sprake van een degradatie. Dat is eenvoudig feitelijk te onderbouwen, aangezien er véél meer mensen naar de ene zender kijken dan naar de andere zender. Het zal vast goed betalen, maar een degradatie is een degradatie.

Yvonne morrelt

Als René Froger daar door een verslaggever van De Telegraaf naar gevraagd wordt, schiet hij helemaal uit zijn slof. Dat die jongen van de krant het überhaupt een degradatie durft te noemen; René vindt het een schánde. En zo weet je dus direct wat de gevoelige snaar van deze opper-Topper is: zijn status. De status van zijn familie.

En daar wordt nu behoorlijk aan gemorreld door Yvonne Coldeweijer, de beruchte juicehyena die door Frans Bauer wordt geprezen om hoe ze in korte tijd een heel roddelimperium uit de grond heeft gestampt. Zij heeft namelijk juice gehoord over de Frogers. Niet over papa René, niet over mama Natasja, maar wel over hun kids…

Maxim en Didier

Er is volgens Yvonne mot tussen zonen Maxim en Didier. Het probleem? Maxim en zijn vriendin hebben in een mooie Vinex-wijk van Blaricum een huis gekocht van om en nabij de één miljoen euro en daar zou de vriendin van Didier behoorlijk jaloers op zijn. “Zonder de hulp van pappie en mammie, heb ik gehoord 👏🏻”, aldus Yvonne.

Ach, dat valt toch wel mee? Ja, dit is nog ‘vrij tamme juice’, vervolgt Yvonne op haar juicekanaal. Maar er is volgens haar nog iets véél ergers aan de hand. “Voor ik het wist ging het in mijn DM ineens over hele andere heftige zaken.”

‘Iets heel heftigs’

Volgens Yvonne is de ex-vriendin van Maxim, ene Shayna, ‘doodsbang’ voor hem. “Van meerdere spionnen heb ik vernomen dat zij twee jaar geleden rond de kerstdagen iets heel heftigs met hem heeft meegemaakt.”

Er zou sprake zijn geweest van ‘extreem’ geweld, aldus Yvonne. “Daar is ook politie aan te pas gekomen en dat is destijds de reden geweest van hun break-up. Er schijnt ook een contactverbod te zijn, maar de details zijn me nog niet helemaal bekend.”

René woest?

Wow, dit is wel heel pittige juice. Opvallend is dat beide zoons van René jaren geleden in het nieuws waren omdat ze met een slok te veel op zouden hebben gezorgd voor vechtpartijtjes tijdens een Toppers-concert in de Arena. Daar schreef het AD toen een heel artikel over.

En daar komen nu deze roddels bovenop. “De Frogers hebben er wel echt alles aan gedaan om dit onder het tapijt te vegen en het is ze tot nu toe ook nog aardig gelukt! Maar de waarheid komt natuurlijk vroeg of laat altijd boven… Benieuwd of zijn nieuwe vriendin Ruby hier wel van afweet”, sneert Yvonne.

Eén ding is zeker: Yvonne kan zich voorlopig maar beter niet in Blaricum vertonen…

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen