Bram Moszkowicz beetje misselijk van interview Anouk en Matthijs

Bram Moszkowicz wordt een beetje misselijk van het slijmgehalte in het interview van Matthijs van Nieuwkerk met Anouk. “Ik heb zo mijn twijfels bij dat elkaar een veer toebedelen.”

Anouk, Bram Moszkowicz en Matthijs van Nieuwkerk © YouTube, SBS

Het wordt volgens Anouk tijd dat Matthijs van Nieuwkerk weer volledig gerehabiliteerd wordt en daarom heeft ze hem ingeschakeld om een groot interview met haar te doen. Die staat sinds gisteren in zijn volledigheid op YouTube. “Fijn dat je aan me dacht. Nee, dat vind ik echt. Ik stel het ontzettend op prijs”, zegt de presentator.

‘Waar zit je ego?’

Als het op een bepaald moment over ego’s gaat, merkt Anouk op: “Ik ben niet van het toeren. Het is niet dat ik het nodig heb. Dat iedereen applaudisseert zodat mijn ego weer tot daar zit. I don’t give a f*ck. Ik zorg gewoon zelf dat m’n ego daar zit! Daar heb ik niemand voor nodig.”

Matthijs: “Lekker, hè?”

Anouk: “Lekker, ja. Heb jij dat ook? Hahaha.”

Matthijs ongemakkelijk: “Daar moet ik op dit moment eens goed over nadenken. Hahaha. Vraag het me over een jaar nog eens.”

Bram heeft twijfels

Bram Moszkowicz kijkt er met ongemak naar, zegt hij aan de desk van Shownieuws. “Ik heb daar zo mijn twijfels bij allemaal. Bij dat interview. Ja, elkaar een veer toebedelen en het is natuurlijk ook niet voor niks dat ze nog zegt: ‘Waar was je al die tijd?’ Ze mag hem helpen, hoor, daar gaat het mij niet om.”

Hij vervolgt: “Ik heb niks tegen Matthijs van Nieuwkerk, integendeel, maar ik vind het nogal gratuit als je het zo ziet. Bovendien denk ik dat Matthijs van Nieuwkerk binnenkort hier aan de desk zit. Het waren alleen maar persoonlijke vragen over privéleven.”

‘Opletten!’

Collega Bart Ettekoven: “Ja, dat wel.”

Bram tegen de anderen aan de desk: “Ik zou maar opletten!”

Bart: “Het gerucht gaat natuurlijk dat hij aan het schuren is tegen SBS aan, wat ik nog steeds betwijfel. Tooske, jij moet echt op je baantje letten, denk ik. Dat zou toch wel de grap van het jaar zijn!”

‘Mond houden’

Tooske Ragas is mild over het interview. “Ik vond het wel lekker, een beetje lucht erin.”

Bart tegen Bram: “Ik ga niet met je mee.”

Bram: “Je hoeft niet mee. We hebben afgesproken dat wij hier alles mogen zeggen van de directeur.”

Bart met een knipoog: “Nee, dat is waar, al hebben we wel liever dat jij soms je mond houdt, dus probeer je daar nu even aan te houden.”

Fragment

Het interview van Matthijs met Anouk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een Shownieuws-deskundige die klaagt over geslijm tegen BN'ers. Lachwekkend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen