Bram Moszkowicz en Derksen bespugen Hofman-broertjes: ‘Eikels’

Bram Moszkowicz en Johan Derksen vinden de broertjes van Tim Hofman echt om te kótsen. “Ik las vanochtend een stukje over zijn twee broertjes; dat zijn helemaal eikels zeg!”

Bram Moszkowicz, Hofman-broertjes en Johan Derksen © SBS, Instagram

Het is voor Johan Derksen een gruwel als Tim Hofman daadwerkelijk de opvolger wordt van Khalid Kasem in de talkshow Khalid & Sophie. Hij moet er niet aan dénken. “Doe me een lol. Dat zullen we toch niet meemaken, hè? Die verschrikkelijke jongen, dat hij daar elke avond zit! Tim Hófman, o wat een griezel van een gozer is dat, joh.”

Zwaarmoedig

Angela de Jong vreest het ergste, reageert ze in Vandaag Inside. “Ik weet niet of jij vorige week onze vriend Tim Hofman hebt gezien bij Renze, maar die zat zó te glimmen toen Renze erover begon. Hij zei ook geen nee. Ik dacht: die vindt dat heel leuk.”

Het zou een ramp zijn, aldus Johan. “Ik word er bij voorbaat al moe en zwaarmoedig van. Ik vind dat zó’n vervelend jochie. En ik las vanochtend een stukje over zijn twee broertjes; dat zijn helemaal eikels zeg. Wat een klootzakken zijn dat! Droevig, droevig.”

‘Ze moeten dood’

De broertjes in kwestie, Sam Hofman en Rijk Hofman, hebben geroepen dat Dries Roelvink maar dood moet. “Die jongens hadden gezegd dat de zoons van Dries Roelvink dood moesten, toch? Dat was het verhaal, toch?”, aldus Wilfred Genee.

Johan: “Ja, zoiets.”

Angela: “Dries zelf geloof ik.”

Wilfred: “O, Dries zelf moest dood, ja.”

Like-factor

Grote broer Tim moeten ze buiten de deur houden bij Khalid & Sophie, vindt René van der Gijp. “Hij heeft helemaal niet de like-factor, joh, dat ventje.”

Angela: “Hij heeft denk ik wel heel erg het toontje dat de VARA op het moment wil uitdragen, dat activistische.”

Johan: “Ik denk dat de mensen die ’s avonds kijken toch het wat rijpere publiek is, dat de volgende dag niet hoeft te werken, en dat die niet op deze dwarsligger zitten te wachten. Hij vindt zichzelf zó interessant dat hij totaal geen interesse heeft wat de kijker ervan vindt.”

Kotsmisselijk

Terug naar die broertjes: wat vindt Bram Moszkowicz ervan? “Ik word kotsmisselijk als ik die jongens hoor”, zegt hij in Shownieuws.

Collega Bart Ettekoven: “Ja en dan hoor je nog niet eens de hele podcast, want ze schelden ook de hele tijd.”

Bram: “Wat een leeghoofden!”

Bart: “Die vreselijke ziekte wordt ook om de haverklap genoemd. Ja, ik word er ook altijd heel wraw van.”

Breder

Dries heeft de Hofman-broertjes gewaarschuwd voor zijn zoons Dave en Donny Roelvink. Hij hoopt dat ze zijn zoons niet tegenkomen. “Die zijn wel breder, zijn zoons!”, roept Sandra Schuurhof.

Bart: “Ze lopen wel allebei in hetzelfde influence-circuitje rond, dus wat dat betreft hoop ik het inderdaad niet voor ze.”

Privé-baas Evert Santegoeds besluit: “Het zijn twee leeghoofden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen