Bram Moszkowicz hekelt voeten John de Bever: ‘Waarschuw me!’

Bram Moszkowicz wordt behoorlijk onpasselijk van de voeten van John de Bever. Hij schrikt flink als de beelden in Shownieuws voorbijkomen. “Had je me even kunnen waarschuwen?”

Bram Moszkowicz © SBS 6

We zien over het algemeen weinig BN’er-voeten op televisie, omdat de meeste sterren sokken en schoeisel dragen als de camera aanstaat. De cameraploeg van Shownieuws schrok dan ook behoorlijk toen ze thuis bij John de Bever kwamen en hem op blote kakkies zagen rondlopen. Hij had een gezwollen enkel en kon even niks om zijn voeten heen verdragen.

Tien tenen

John liet gewillig zijn dikke enkel zien voor de camera, maar de kijker kreeg daar tien tenen bij die er behoorlijk aan toe zijn. Story-baas Guido den Aantrekker schrok zich daar eergisteren een hoedje van, en gisteren kwamen die tenen alwéér voorbij tijdens een korte update over de enkel van John.

Showkenner Bart Ettekoven verklapt dat de voeten van John flink wat hebben losgemaakt bij de kijkers. “We hebben veel reacties gekregen op de voeten van John. Mensen vroegen zich wel af…”

Bram gemeen

Bram Moszkowicz onderbreekt hem en vraagt met een héél vies gezicht: “Had je me even kunnen waarschuwen?”

Al met al is John naar de dokter geweest en die heeft hem verteld dat hij een scheurtje heeft in zijn middenvoetsbeentje, maar dat hij niet in het gips hoeft.

Tooske Ragas tot slot: “De afspraak met de pedicure is gemaakt.”

Alleen nog een cameraploeg erbij en die pedicure waant zich in een aflevering van Fear Factor. Succes.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De voeten van John de Bever worden al twee dagen belachelijk gemaakt in Shownieuws. Voetshaming?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen