Robert ten Brink luistert niet naar Tina Nijkamp: ‘Ik stop er niet mee’

Het kan Robert ten Brink niet schelen dat Tina Nijkamp het een beetje goedkoop vindt dat hij zich nog steeds leent voor allerlei loterijreclames. “Ik ben daar helemaal niet mee bezig.”

Robert ten Brink en Tina Nijkamp © RTL

Critici vragen zich af of het wel ethisch verantwoord is om als BN’er reclame te maken voor een loterij. Zo’n kansspel spreekt vooral veel mensen uit de onderklasse aan en die kunnen hun geld wel beter besteden dan aan dure loten. Toch doen veel sterren het en niet de minsten. A-ster Chantal Janzen heeft er ook al eens kritiek op gekregen.

Robert dist Tina

Tv-professor Tina Nijkamp begrijpt ook niet dat Robert ten Brink nog zo ijverig reclame maakt voor de VriendenLoterij. “Waarom doet Robert ten Brink dit ook nog? Hij is toch al lang binnen en heeft ook al AOW!”, vraagt zij zich af. Hetzelfde geldt volgens haar voor Irene Moors. “Past dit nog wel anno 2023?”

Wat vindt Robert daarvan? Hij laat in de Weekend weten dat hij zich niets van Tina aantrekt. “Wat iedereen vindt over iedereen, daar ben ik niet zo mee bezig. En zeker niet met wat ik weer van anderen vind. Ik vind het gewoon hartstikke leuk werk.”

Televisiewerk

Het is niet dat Robert om geld verlegen zit. “Mijn contract is verlengd”, onthult hij. “Tot wanneer? Dat zeg ik niet.”

Wel heeft hij een café in Amsterdam dat hem in coronatijd ongelooflijk veel geld heeft gekost. “Er komt gelukkig weer wat geld binnen, want er is tijdens corona genoeg eigen geld van mij ingegaan. Dit is de duurste hobby van min leven geweest. Het heeft me veel gekost.”

Personeel

Waar is dat geld allemaal naartoe gegaan? “Als je je personeel wilt behouden in coronatijd en ze doorbetaalt zonder steun, dan kost dat een paar centen. Gelukkig heb ik dat niet alleen hoeven doen, maar samen met mijn zakenpartner.”

Heeft Robert last van coronaschulden? “Weet je wat het is, ik ben geen kroegeigenaar die ervan moet leven. Dus wij hebben er geen salaris uit, dat scheelt al een heleboel. En nu komt er gelukkig weer wat terug, want de terrassen zitten vol. De biertanks worden leeggezogen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Robert ten Brink (67) in loterijreclames: beetje ordi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen