Robert ten Brink ergert zich aan Tina Nijkamp: ‘Wat een onzin zeg!’

Robert ten Brink hekelt de kritiek van kijkcijferkenner Tina Nijkamp dat zijn tv-show Opvoeden Doe Je Zo ‘het slechtste format van dit tv-seizoen’ zou zijn. “Wat een onzin is dat.”

Tina Nijkamp en Robert ten Brink © RTL

Het is een van de grootste flops in de tv-carrière van Robert ten Brink: Opvoeden Doe Je Zo. Het programma werd onlangs met één aflevering ingekort omdat de boel kijkcijfermatig én inhoudelijk tekortschoot. “Het was ook het slechtste format van dit tv-seizoen tot nu toe”, merkte kijkcijferkenner en oud-SBS-baas Tina Nijkamp op.

‘Wat een onzin!’

Robert vindt het heel flauw van Tina, die vaste gast is in de talkshow van Humberto Tan. “Wat een onzin is dat”, reageert hij in weekblad Party. “Ik bedoel: zo kun je alles wel de grond in duwen. Er zijn ook heel veel mensen die zeggen: ‘Wat een leuk programma. Het gaat over opvoeden.'”

Wellicht behoort Tina niet tot de doelgroep, zegt de gepikeerde Robert. “Vooral mensen met kleine kinderen vonden het leuk. Ik kan me voorstellen dat mensen zonder kinderen denken: wat is dit? Dat is prima.”

Moest Robert van RTL?

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol heeft het programma van Robert ook besproken. Daar werd gesuggereerd dat RTL dit programma aan de presentator heeft opgedrongen: “Wat deed RTL hem aan?!”

De Party: “Heeft RTL 4 tegen je gezegd: je hebt een contract bij ons en moet Opvoeden Doe Je Zo presenteren?”

Robert daarop: “Nee, nee, nee. Ik vond het leuk.”

Waterdruppels

De 66-jarige Robert haalt naar eigen zeggen zijn schouders op voor alle kritiek. “Ik laat dat al waterdruppels van een eend van me afglijden”, zegt hij lachend.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen