Viola Holt snoeihard: ‘Robert ten Brink, blijf gewoon bij je leest!’

Viola Holt denkt dat Robert ten Brink er goed aan doet om geen uitstapjes meer te maken buiten All You Need Is Love en VriendenLoterij Miljonairs om. Ze vindt dat hij zich bij zijn leest moet houden.

Viola Holt en Robert ten Brink © Facebook, RTL

Robert ten Brink mocht de afgelopen weken, in de nadagen van zijn tv-carrière, een uitstapje maken buiten All You Need Is Love en VriendenLoterij Miljonairs om. Zijn nieuwe tv-show Opvoeden Doe Je Zo scoorde echter zó dramatisch dat RTL 4 besloot om de serie met één aflevering in te korten.

Kritiek op Robert

Het format van Opvoeden Doe Je Zo was volgens critici als Angela de Jong en Tina Nijkamp extreem slecht. Özcan Akyol vroeg zich zelfs af waarom RTL hem dit aandeed. “Moet hij dat doen van zijn broodheer?”

Al snel rees de vraag of Robert nu, in de slotfase van zijn tv-carrière, nog wel uitstapjes moet maken buiten zijn tv-klassiekers om. Ruim 90 procent van de pollstemmers op deze site denkt van niet. Maar wat vindt oud-presentatrice Viola Holt er eigenlijk van?

‘Hou je bij je leest!’

Viola, die jarenlang De 5 Uur Show presenteerde en tegenwoordig actief is als Reiki-master en coronawappie, vindt dat Robert zich bij zijn leest moet houden. ‘Na de flop Opvoeden doe je zo: moet Robert ten Brink voortaan alleen Dr. Love blijven?’, vraagt weekblad Story haar als onderdeel van een prominentenpanel.

Op die vraag antwoordt Viola kort maar krachtig: “Ja. Dat lijkt me verstandig. Laat hem wegblijven van dat belerende.”

Wat vindt Marga?

Marga Scheide, voormalig zangeres van Luv’, sluit zich aan bij Viola. “Ja. Blijf lekker doen waar je goed in bent. Zeker als het publiek je bij andere programma’s links laat liggen.”

En ook kunstenares Ans Markus sluit zich aan bij de critici. “Ja. Hij is Dr. Love en heeft zijn handen daar vol aan. Anders krijg je zo’n versnippering: van alles wat. Liever niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Viola Holt in de positie om kritiek te uiten op Robert ten Brink?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen