‘Robert ten Brink, waarom doe jij die loterijreclames eigenlijk nog?!’

Robert ten Brink krijgt felle kritiek te verwerken van Tina Nijkamp. De Mediapark-fluisteraar begrijpt niet waarom de tv-ster zich nog steeds laat lenen voor loterijreclames. “Je hebt AOW!”

Robert ten Brink © RTL

Er zijn heel wat BN’ers die flinke geldbedragen aannemen om reclame te maken voor loterijbedrijven. Robert ten Brink hoort als presentator van VriendenLoterij Miljonairs ook bij die omvangrijke groep sterren. Hij is ook regelmatig te zien in promotionele uitingen van deze loterij. Teleurstellend, vindt kijkcijferkenner Tina Nijkamp dat.

Robert in reclame

Het is volgens Tina, die jarenlang aan het roer heeft gestaan van SBS 6, echt nergens voor nodig. Ze was eerder ook al kritisch op de overload aan Chantal Janzen in loterijreclames.

Tina schrijft op haar analysekanaal: “Robert ten Brink is bijna niet meer met programma’s te zien. Vorig jaar nog wel met Opvoeden Doe Je Zo, maar dat flopte jammerlijk. Wel is hij op dit moment in ELK reclameblok te zien met de VriendenLoterij-reclame, samen met Irene Moors.”

Waar is Chantal?

En Chantal dan? “Opvallend: normaal zien we in die reclame Chantal Janzen maar zij lijkt daarmee te zijn gestopt.
Handiger en slim ook: zij heeft nog wel veel programma’s op tv de komende weken. Holland’s Got Talent start en ook Oh Wat Een Jaar vanaf 9 september.”

Robert springt dus in het gat dat zij achterlaat. “Past dit nog wel anno 2023? Robert ten Brink en Irene Moors die met een grote cheque in hun handen oproepen om lid te worden van een loterij? Grote vraag: waarom doet Robert ten Brink dit ook nog? Hij is toch al lang binnen en heeft ook al AOW!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het afbreuk doen aan Robert ten Brink dat hij steeds rondloopt in blauwe loterij-jasjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen