Heftig: middelvingers omhoog bij Tino Martin vanwege Lil Kleine

Tino Martin steekt behoorlijk zijn nek uit voor zijn controversiële boezemvriend Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. “Er gingen veel middelvingers omhoog in de Ziggo Dome!”

Tino Martin en Lil Kleine © Videoland, Instagram

Veel mensen zijn voorgoed klaar met Jorik Scholten (Lil Kleine) omdat zij hem zien als een vrouwenmishandelaar. Ook Tino Martin nam aanvankelijk afstand van de rapper na de mishandeling van Jaimie Vaes. Maar een paar maanden later bleek dat allemaal voor de bühne, want toen bleken de heren gewoon nog steeds dikke mik.

Middelvingers

Tino steekt nu zijn nek uit voor Jorik, want gisterenavond was de rapper special guest tijdens zijn concert in de Ziggo Dome. “Dat werd niet door iedereen even goed ontvangen”, zegt Bart Ettekoven in Shownieuws. “Nu dacht Tino: nou ja, het kan wel weer, dus hij heeft hem uitgenodigd en daar was niet iedereen in het publiek het mee eens.”

Er zaten spionnen van Shownieuws in de zaal van Tino. “We hadden een aantal mensen daar ook in de Ziggo Dome vanavond staan en die zeiden: ‘Ja, ik zag flink wat middelvingers omhoog gaan.’”

‘Ik snap het wel’

Bart vindt het logisch. “Ik begrijp wel dat er wat middelvingers omhoog gaan, ja. Ik snap wel dat heel veel mensen moeite hebben met het feit dat hij ehhh… Ja, er is nogal niet wat gebeurd tijdens de afgelopen twee jaar. We hebben het niet alleen over de mishandelingszaak, maar er speelt ook nog een akkefietje in een discotheek in Amsterdam.

Collega Iris van Lunenburg: “En dat is volgens mij nog niet allemaal afgerond ook. Het ligt nog open.”

Natacha Harlequin: “Vind je dan dat eerst die zitting moet worden afgewacht?”

Persoonlijke keuze

Bart vindt van wel. “Ja, misschien wel. Ik vind dat we in Nederland zo ontzettend met twee maten meten eigenlijk. Marco Borsato mag helemaal niks zolang er geen uitspraak is en bij andere mensen schijnt dat wel te kunnen. Ik begrijp dat nooit zo heel erg.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ik denk dat het een heel persoonlijke keuze is van Tino, dat hij denkt: dat is mijn vriend. (…) Hij is in eerste instantie ook gewoon artiest, die op een gegeven moment ook weer zijn brood moet verdienen en op het podium moet staan. Maar dit is te vroeg?”

Kwalletje

Bart: “Ja, dat zeg ik niet. Ik ben überhaupt nooit fan van dit kwalletje geweest, dus wat dat betreft is het voor mij altíjd te vroeg als hij op het podium staat. Wat mij betreft hoeft hij nooit meer ergens op een podium te staan.”

Natacha: “Waarom dan?”

Bart: “Het is gewoon heel lang een heel onuitstaanbaar mannetje geweest. Dat heeft hij meerdere malen laten blijken door boetes te verscheuren, zich heel arrogant te gedragen, hij liep als een soort God door Amsterdam, reed zonder helm. Hij had gewoon schijt aan de hele wereld.”

Natacha: “Dat is wel heel veel mening, hè, Bart?”

X

Natacha begon Lil Kleine op een gegeven moment ook nog te verdedigen in Shownieuws. Onhandig, vinden kijkers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat er middelvingers omhoog gingen bij Lil Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen