Tino Martin lijkt weer dikke mik met Lil Kleine: ‘Hij is zó hypocriet!’

Tino Martin lijkt weer helemaal dikke mik met Lil Kleine. Was het dan allemaal voor de bühne dat hij na de mishandeling van Jaimie Vaes zo tekeerging tegen de rapper? “Hij is hypocriet!”

Tino Martin, Jordi Versteegden en Lil Kleine © RTL

Na de beruchte mishandeling van Jaimie Vaes in een hotel op Ibiza, vorig jaar zomer, kreeg Tino Martin enorm veel kritiek op zijn innige vriendschap met Jorik Scholten (Lil Kleine). Toen begin dit jaar de beelden uitlekten van hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen zijn autodeur plette, zegde Tino zijn vriendschap met de rapper alsnog op.

‘Wat een l*l!’

Tino was half februari zéér uitgesproken toen hij te gast was bij Qmusic. “Ik ga me er wel duidelijk over uitspreken. Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed, twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat bij mij er wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. Dat kan echt niet.”

De twee heren zongen vorig jaar nog het liedje Gabbers, maar Tino benadrukte toen op de radio dat Jorik niet langer zijn gabber is. Jorik werd bovendien afgezegd voor Tino’s concerten in de Ziggo Dome. “Ik zat samen met mijn vriendin naar die beelden te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen.”

Weer dikke mik

Vier maanden later lijkt Tino weer een wit voetje te halen bij Jorik, want hij liket ineens weer zijn berichten op Instagram. “Wat ik wel opvallend vind – je bent onderzoeksjournalist of niet: ik zat even door die likes heen te scrollen en er zat er eentje bij van Tina Martin. Ik weet niet of jij het je nog herinnert, maar…”, zegt Telegraaf-journalist Jordi Versteegden.

Wilson Boldewijn daarop: “Ja, die was heel fel toen die affaire naar buiten kwam van de autodeur.”

‘Hypocriet!’

Jordi: “Ja, dat klopt. Hij was toen op een ochtend te gast bij 100% NL en Qmusic en hij ging er stevig in. Ze hebben een verleden samen, Tino en Lil Kleine, want ze hadden nog niet zo heel lang geleden een plaat uitgebracht, maar Tino Martin zei: ‘Dat gaat ook nooit meer gebeuren.’”

“We hebben het management vandaag gevraagd of het allemaal weer koek en ei is tussen de twee, maar het management verbaasde zich überhaupt over mijn vraag, van: ‘Joh, hij kan toch gewoon een like eruit doen? Hij vindt vooral de liefde tussen vader en zoon die hij op die foto ziet prachtig.’ Maar ergens denk ik: een beetje hypocriet is het wel.”

Wilson: “Ja, een beetje wel.”

Andere BN’ers die Lil Kleine weer liken zijn Sarah van Soelen, Monique Westenberg, Jandino Asporaat, Donny Roelvink en Glennis Grace.

Fragment

Jordi en Wilson over de ‘hypocriete’ Tino:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tino Martin distantieerde zich eerder nog met stevige bewoordingen van Lil Kleine. Voor de bühne?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen