Guido den Aantrekker krijgt flinke mep: ‘Met z’n arm in glijmiddel!’

Guido den Aantrekker krijgt een flinke mep in zijn gezicht van Leon Verdonschot. De columnist vindt de manier waarop er in Story wordt geschreven over Martien Meiland verwerpelijk.

Guido den Aantrekker en Leon Verdonschot © SBS 6, Instagram

De gewezen huisvriendin Caroline van Eeden heeft verklapt dat Martien Meiland aan cruising doet. Of, zoals de Story het noemt: “Martien doet in ‘gewone’ bosjes zijn bijna dierlijke behoefte om zonder enige formele kennismaking of het minste voorspel op welhaast rauwe wijze mannens*ks te bedrijven, gewoon binnen de gemeentegrenzen.”

Story = SGP

Leon Verdonschot kan zijn ogen niet geloven als hij dit leest, geeft hij aan in zijn column in Nieuwe Revu. “S*ks in de bosjes! Kan het erger? Jazeker: in de bosjes van Katwijk! Kan het erger? Jazeker: hómos*ks in de bosjes van Katwijk!”

Lachwekkende berichtgeving, vindt Leon het. “Story, het blad van Guido den Aantrekker, die zelf bij wijze van het minste voorspel altijd zijn volledige arm in een emmer glijmiddel steekt voor hij over André Hazes schrijft, blijkt de SGP onder de bladen. Homos*ks? Bijna dierlijk!”

Gemeentegrenzen

Waar slaat die toevoeging over ‘binnen de gemeentegrenzen’ ook op, vraagt Leon zich af. “Alsof homo’s al n**kend de snelheid overtreden. Of zou het aanstootgevende deel het ‘zonder enige formele kennismaking’ zijn? Mag je best ‘ongebruikelijke’ s*ks hebben, als je je wel maar eerst even netjes voorstelt?”

Volgens Story zijn die bosjes op loopafstand van gewone mensen. “Of je even vooraf wil flyeren, zodat ze er weet van hebben. En of je ze natuurlijk om toestemming wil vragen”, zegt Leon cynisch.

Truttenophefje

Leon vindt dit soort wijzende vingertjes echt heel erg sneu. “Want dat is de moraal die tegelijk met de spruitjeslucht omhoogkomt uit dit truttenophefje: niet jijzelf bepaalt hoe je seks hebt, waar en met wie. Dat bepalen de kleinburgermannen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het seksleven van Martien Meiland überhaupt relevant voor de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen