Story in shock: ‘Martien Meiland had mannens*ks in Katwijks bosje’ 

De rel over Martien Meiland en zijn parkeerplaatss*ks krijgt een vervolg. Uit onderzoek van Story blijkt dat hij het niet op een parkeerplaats deed, maar in een Katwijks bosje. “MANNENS*KS!”

Martien Meiland © NPO

Wilfred Genee heeft een hoop losgemaakt met zijn verhaal over Martien Meiland. Hij mocht van zijn goede vriendin Valérie Lempereur exclusief een eerste passage uit haar boek over Caroline van Eeden voorlezen. De verbannen huisvriendin van de Meilandjes klapt uit de school over het intieme leven van de cruisende realityster.

Martien in bosjes

Het heeft voor enorm veel pret gezorgd aan tafel bij Vandaag Inside. René van der Gijp: “Die Caroline heeft een boek geschreven en daarin komt tot uiting dat Martien regelmatig die parkeerplaatsen bezoekt waar hij dan door die bosjes gaat struinen en dan roept hij niet: ‘Wijnen, wijnen, wijnen!’, nee, dan roept hij: ‘N**ken, n**ken, n**ken!’”

Martien zelf wordt ook geciteerd in het boek: “Nou, Eer, dat is zo spannend, je parkeert, stapt uit en loopt de bosjes in. Dan loop je rondjes. Onderweg kom je mannen tegen die daar ook rondjes lopen en als je iemand ziet zitten, geef je een knikje, want praten mag niet.”

Katwijk bosje

Het wordt in de media parkeerplaatss*ks genoemd, maar dat is volgens Valérie toch niet helemaal juist, net als de suggestie dat dit allemaal wel héél lang geleden gebeurd is. Zij verheldert in een onderzoeksreportage van Story: “Nee, Martien, het gaat over iets dat je pas zeven jaar geleden aan tafel hebt verteld aan Erica!”

Het gebeurde volgens Valérie in de bosjes bij Katwijk. En daar is Story echt hélemaal in shock over: “Dat is extra pikant, want nader onderzoek wijst uit dat er in de omgeving van deze badplaats helemaal geen als zodanig bekendstaande s*ksparkeerplaatsen zijn; van zulke plekken worden op het internet nauwgezette lijsten bijgehouden.”

‘Rauwe mannens*ks’

Katwijk komt daar ‘op geen enkele wijze op voor’, aldus Story. “Dat betekent dus dat Martien in ‘gewone’ bosjes zijn bijna dierlijke behoefte om zonder enige formele kennismaking of het minste voorspel op welhaast rauwe wijze mannens*ks te bedrijven, gewoon binnen de gemeentegrenzen deed.”

Terwijl Mien uit Assen zich rustig verslikt in haar koffie, vervolgt het roddelblad: “Mogelijk zelfs in een gewoon woonbuurtje waar van zijn extravagante s*kslusten op loop- en fietsafstand argeloze bewoners geen weet hadden…”

Wat een leed. Omwonenden in Katwijk kunnen contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien Meiland en zijn wilde avonturen: interessant of geen prettige gedachte?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen